Соба з морепродуктами і овочами
Соба з морепродуктами і овочами – страва, якою захоплюються багато. Ідеально підібрані спеції чудово доповнюють морепродукти, надаючи страві незвичайну родзинку. Блюдо класно насичує і підходить для зайнятих людей. Якщо ви не пробували собу, зробіть це якнайшвидше.
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Заморожена суміш морепродуктів – 150 гр.
- Перець болгарський – 150 гр.
- Морква – 80 гр.
- Цибуля ріпчаста – 80 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- гречана Локшина Соба – 200 гр.
- Перець чилі – 15 гр.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Корінь імбиру – 50 гр.
- Насіння білого кунжуту – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть компоненти для чудового блюда. Моркву і корінь імбиру очистити від шкірки економкою. Болгарський перець і перець чилі вимийте і обсушіть. З цибулі і часнику видаліть верхній шар.
Крок 2. Цибулю наріжте півкільцями. Перець чилі, часник і імбир поріжте скибочками. Моркву наріжте соломкою. З болгарським перцем проробіть ті ж маніпуляції.
Крок 3. Закип’ятіть в каструлі воду, підсолити. Надішліть собу і варіть відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці. Зварену локшину злийте через сито або друшляк. Промийте кип’яченою водою.
Крок 4. Нарізку з овочів замаринуйте в соєвому соусі.
Крок 5. Потім підрум’яньте на сковорідці з олією, попередньо розігрівши її. Коли овочі дійдуть до стадії напівготовності, відправте морепродукти. Готуйте до рум’яності.
Крок 6. До овочів і морепродуктів перекладіть гречану локшину, готуйте, поки локшина не стане еластичною.
Крок 7. Приготовану собу розділіть на порції. Присипте насінням кунжуту.
Крок 8. Запрошуйте до столу гостей. Приємного насолоди!