Вершковий крем для торта – 10 простих рецептів приготування з покроковими фото

Вершковий крем для торта – це ніжні, повітряні і неймовірно смачні ласощі для ваших домашніх десертів. Такий крем можна приготувати різними способами. Найкращі кулінарні варіанти шукайте у нашій перевіреній добірці з десяти простих рецептів приготування з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Вершковий крем для торта з 33% вершків

Вершковий крем для торта з 33% вершків виходить неймовірно ніжним, повітряним та приємним до смаку. Такі ласощі ідеально доповнять і прикрасять ваш домашній десерт. Для приготування вершкового крему, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Інгредієнти:

0.6 кг.

  • Вершки – 500 гр. (33% жирності)
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.

Процес приготування:

Вершковий крем для торта готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Миску, в якій збиватимемо крем і віночки міксера, попередньо кладемо в морозилку для охолодження. Достатньо п’ятнадцяти хвилин.

Виливаємо в миску жирні вершки та збиваємо їх міксером до загусання близько 5 хвилин.

Далі виливаємо екстракт ванілі та поступово висипаємо цукрову пудру.

Продовжуємо збивати масу міксером.

Збиваємо ще близько 5 хвилин до більшої густоти та пишності.

Вершковий крем для торта із 33% вершків готовий. Використовуйте за призначенням!

Крем для торта із вершкового масла та згущеного молока

Крем для торта з вершкового масла та згущеного молока виходить ніжним і в міру солодким. З таким продуктом дуже легко працювати при промазуванні коржів. Для приготування такого крему, використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт із докладним описом процесу та покроковими фотографіями.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 680 грн.

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 200 гр.
  • Згущене молоко – 480 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо і даємо йому відтанути за кімнатної температури. Потім у глибокій мисці з’єднуємо згущене молоко та розм’якшене масло.

Крок 2. Вміст добре розминаємо вилкою для з’єднання згущеного молока та олії.

Крок 3. Далі починаємо збивати міксером чи занурювальним блендером до утворення однорідної гладкої маси.

Крок 4. Продовжуємо збивати або вимішувати віночком.

Крок 5. Поступово заготівля почне густіти і ставати одноріднішою.

Крок 6. Далі можна просто помішувати віночком. Необхідно одержати повітряну масу.

Крок 7. Крем для торта із вершкового масла та згущеного молока готовий. Можна використовувати у формуванні торта!

Крем-чиз для торта на вершках

Крем-чиз для торта на вершках – це смачні і повітряні ласощі, які ідеально доповнюють домашні десерти. Ніхто не зможе встояти перед таким ніжним та приємним смаком. Для простого приготування крему використовуйте перевірений покроковий рецепт з фото.

Час готування – 10 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 750 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 120 мл.
  • Сир вершковий – 450 гр.
  • Пудра цукрова – 70 грн.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти для приготування ніжного крем-чизу.

Крок 2. Вершковий сир викладаємо у глибоку миску.

Крок 3. Посипаємо сир просіяною цукровою пудрою та ваніліном.

Крок 4. Збиваємо інгредієнти близько 2-3 хвилин до одержання однорідного складу.

Крок 5. Далі виливаємо холодні жирні вершки.

Крок 6. Продовжуємо збивати до утворення ніжної щільної маси. Занадто довго збивати не потрібно.

Крок 7. Крем-чиз для торта на вершках готовий. Використовуйте за призначенням!

Простий крем із вершків та цукрової пудри

Простий крем із вершків та цукрової пудри виходить напрочуд ніжним, повітряним та приємним за смаком. Такі ласощі ідеально доповнять і прикрасять ваш домашній десерт. Для нескладного приготування крему використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 10 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 220 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 220 мл.
  • Пудра цукрова – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вимірюємо необхідну кількість жирних вершків.

Крок 2. Миску для збивання та віночки міксера попередньо кладемо в холодильник на 30 хвилин.

Крок 3. Переливаємо вершки в охолоджену миску.

Крок 4. Додаємо сюди трохи цукрової пудри.

Крок 5. Починаємо збивати вміст миски міксером. Збиваємо близько 5 хвилин до пишного стану.

Крок 6. Необхідно отримати пишну однорідну заготівлю.

Крок 7. Простий крем із вершків та цукрової пудри готовий. Можна використовувати!

Крем для торта з 10 процентних вершків

Крем для торта з 10 відсоткових вершків виходить неймовірно ніжним та помірно солодким. З таким продуктом дуже легко працювати при обмазуванні коржів та формуванні десерту. Для приготування такого крему використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 700 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 10% – 0,5 л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 50 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску.

Крок 2. Додаємо сюди вказану кількість цукру.

Крок 3. Також висипаємо ванілін для аромату.

Крок 4. Збиваємо заготовку до однорідності та розчинення сухих інгредієнтів.

Крок 5. Виливаємо сюди вершки, потім втручаємо борошно і додаємо щіпку солі.

Крок 6. Ставимо заготовку на плиту. Доводимо до кипіння і варимо дві хвилини, перемішуючи вміст віночком до загусання. Потім заготовку закриваємо харчовою плівкою і даємо повністю охолонути.

Крок 7. Крем для торта із 10 процентних вершків готовий. Використовуйте для подальшого приготування торта!

Шоколадно-вершковий крем для торта

Шоколадно-вершковий крем для торта порадує вас не лише ніжним приємним смаком, а й привабливим зовнішнім виглядом. Такі ласощі нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 450 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 250 мл.
  • Шоколад білий – 100 гр.
  • Жовток яєчний – 4 шт.
  • Олія вершкове – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо вершки та розламані часточки білого шоколаду. Ставимо на помірний вогонь і розтоплюємо до утворення однорідної маси.

Крок 2. В окремій мисці збиваємо яєчні жовтки і виливаємо їх тонким струменем у вершки з шоколадом.

Крок 3. Перемішуємо та доводимо вміст до кипіння на невеликому вогні.

Крок 4. Проварюємо пару хвилин і потім забираємо з вогню. Даємо повністю охолонути.

Крок 5. Занурюємо сюди розм’якшене вершкове масло.

Крок 6. Збиваємо масу міксером на високій швидкості.

Крок 7. Продовжуємо збивати до утворення пухкої білої маси.

Крок 8. Шоколадно-вершковий крем для торта готовий. Можна обмазувати ласощами ваш десерт!

Крем для торта на вершках з сиром

Крем для торта на вершках із сирним сиром виходить неймовірно ніжним, повітряним та приємним до смаку. Таке частування ідеально доповнить ваш домашній десерт. Для приготування вершкового крему з сиром сиром, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 10 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 600 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 100 мл.
  • Сир сирний – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Сирний сир викладаємо в глибоку миску.

Крок 3. Використовуйте посуд, в якому буде зручно вимішувати крем.

Крок 4. До сирного сиру відправляємо цукрову пудру та необхідну кількість вершків.

Крок 5. Починаємо збивати вміст за допомогою міксера.

Крок 6. Продовжуємо збивати до однорідності. Маса повинна вийти щільною та ідеально гладкою.

Крок 7. Крем для торта на вершках із сирним сиром готовий. Використовуйте за призначенням!

Крем-чиз на вершках для вирівнювання торта

Крем-чиз на вершках для вирівнювання торта виходить ніжним і в міру солодким. З таким продуктом дуже легко працювати при обмазуванні коржів та поверхні десерту. Для приготування такого крему використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт із докладним описом процесу.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 600 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 125 мл.
  • Пудра цукрова – 120 грн.
  • Сир вершковий – 350 гр.
  • Ванільний цукор – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Охолоджений вершковий сир викладаємо в миску, в якій буде зручно вимішувати крем.

Крок 3. Висипаємо сюди цукрову пудру та ароматний ванільний цукор.

Крок 4. Починаємо збивати вміст міксером на помірній швидкості.

Крок 5. Продовжуємо збивати, доки не отримаємо однорідну ніжну масу.

Крок 6. В окрему миску виливаємо холодні вершки.

Крок 7. Збиваємо вершки міксером.

Крок 8. Працюємо з вершками, доки не побачимо м’які піки.

Крок 9. Порційно додаємо до вершків сирну масу.

Крок 10. Акуратно перемішуємо лопаткою до однорідності.

Крок 11. Крем-чиз на вершках для вирівнювання торта готовий!

Вершковий крем для торта з рикоттою

Вершковий крем для торта з рикоттою – це смачні і дуже ніжні ласощі, які ідеально доповнюють домашні десерти. Ваші близькі та гості не зможуть встояти. Для нескладного приготування крему використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 650 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 150 мл.
  • Сир рікотту – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Цукрову пудру просіюємо через дрібне металеве сито.

Крок 3. У глибоку миску виливаємо охолоджені жирні вершки.

Крок 4. Відправляємо до них цукрову пудру, що просіяє, і акуратно перемішуємо продукти лопаткою.

Крок 5. Викладаємо сюди сир рікотту. Продовжуємо перемішувати.

Крок 6. Далі починаємо збивати міксером.

Крок 7. Продовжуємо збивати близько 20 секунд до однорідності.

Крок 8. Маса повинна вийти м’якою та ідеально гладкою.

Крок 9. Вершковий крем для торта з рикоттою готовий. Використовуйте для формування десерту!

Крем пломбір на вершках

Крем пломбір на вершках виходить напрочуд ніжним, повітряним і приємним до смаку. Такі ласощі послужать ідеальною прикрасою та доповненням ваших тортів. Для приготування ароматного крему використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 800 грн.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 330 мл.
  • Молоко – 270мл.
  • Цукор – 120 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія вершкове – 70 гр.
  • Крохмаль – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Виливаємо молоко в каструлю і доводимо до кипіння.

Крок 2. У цей час з’єднуємо в окремій мисці яйце з цукром та крохмалем. Збиваємо міксером протягом однієї хвилини.

Крок 3. В яєчну суміш тонким струменем виливаємо гаряче молоко і постійно збиваємо. Переливаємо отриману масу в каструлю і варимо до густини молока, що згущує|згущає|.

Крок 4. У гарячий крем викладаємо вершкове масло і вимішуємо до однорідності.

Крок 5. Отриману масу перекладаємо в миску та закриваємо харчовою плівкою. Залишаємо за кімнатної температури, потім прибираємо в холодильник на пару годин.

Крок 6. Жирні вершки збиваємо міксером до утворення пишних піків.

Крок 7. До вершків відправляємо холодну основу із заварного крему. Збиваємо міксером на низькій швидкості до однорідності.

Крок 8. Крем пломбір на вершках готовий. Використовуйте за призначенням!