Вершковий крем для торта – це ніжні, повітряні і неймовірно смачні ласощі для ваших домашніх десертів. Такий крем можна приготувати різними способами. Найкращі кулінарні варіанти шукайте у нашій перевіреній добірці з десяти простих рецептів приготування з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.
Вершковий крем для торта з 33% вершків
Вершковий крем для торта з 33% вершків виходить неймовірно ніжним, повітряним та приємним до смаку. Такі ласощі ідеально доповнять і прикрасять ваш домашній десерт. Для приготування вершкового крему, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти:
0.6 кг.
- Вершки – 500 гр. (33% жирності)
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
Процес приготування:
Вершковий крем для торта готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Миску, в якій збиватимемо крем і віночки міксера, попередньо кладемо в морозилку для охолодження. Достатньо п’ятнадцяти хвилин.
Виливаємо в миску жирні вершки та збиваємо їх міксером до загусання близько 5 хвилин.
Далі виливаємо екстракт ванілі та поступово висипаємо цукрову пудру.
Продовжуємо збивати масу міксером.
Збиваємо ще близько 5 хвилин до більшої густоти та пишності.
Вершковий крем для торта із 33% вершків готовий. Використовуйте за призначенням!