Вершковий крем для торта – 10 простих рецептів приготування з покроковими фото

Вершковий крем для торта – це ніжні, повітряні і неймовірно смачні ласощі для ваших домашніх десертів. Такий крем можна приготувати різними способами. Найкращі кулінарні варіанти шукайте у нашій перевіреній добірці з десяти простих рецептів приготування з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Вершковий крем для торта з 33% вершків

Вершковий крем для торта з 33% вершків виходить неймовірно ніжним, повітряним та приємним до смаку. Такі ласощі ідеально доповнять і прикрасять ваш домашній десерт. Для приготування вершкового крему, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Інгредієнти:

0.6 кг.

  • Вершки – 500 гр. (33% жирності)
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.

Процес приготування:

Вершковий крем для торта готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Миску, в якій збиватимемо крем і віночки міксера, попередньо кладемо в морозилку для охолодження. Достатньо п’ятнадцяти хвилин.

Виливаємо в миску жирні вершки та збиваємо їх міксером до загусання близько 5 хвилин.

Далі виливаємо екстракт ванілі та поступово висипаємо цукрову пудру.

Продовжуємо збивати масу міксером.

Збиваємо ще близько 5 хвилин до більшої густоти та пишності.

Вершковий крем для торта із 33% вершків готовий. Використовуйте за призначенням!