Безе класичне – 10 рецептів в домашніх умовах в духовці з покроковими фото

Смачне домашнє безе без додавання цукру

Безе готується досить просто з невеликого набору інгредієнтів. Щоб отримати повітряний десерт досить збити яєчні білки і підсушити їх в духовці. Головне дотримати дуже важливі дрібниці: яйця повинні бути свіжими, а посуд ідеально сухою і чистою.

Час готування: 120 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Білки яєчні – 4-5 шт.
  • Цукрозамінник – за смаком.

Процес приготування:

1. Обережно відокремте білки від жовтків. Цілісність жовтка не повинна бути порушена.

2. Збивайте білки міксером до тих пір, поки вони не перетворюються в щільну білу піну.

3. Після цього додайте цукрозамінник і продовжуйте збивати. Білкова маса повинна добре тримати форму.

4. Деко застелити пекарської папером, викладіть на нього білкову масу ложкою або за допомогою кондитерського мішка. Форма у безе може бути будь-яка на ваш розсуд.

5. Випікайте безе в духовці при 100 градусах 1,5-2 години. Готове безе потім остудіть і подавайте десерт на стіл.

Приємного апетиту!