Смачне домашнє безе без додавання цукру
Безе готується досить просто з невеликого набору інгредієнтів. Щоб отримати повітряний десерт досить збити яєчні білки і підсушити їх в духовці. Головне дотримати дуже важливі дрібниці: яйця повинні бути свіжими, а посуд ідеально сухою і чистою.
Час готування: 120 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Білки яєчні – 4-5 шт.
- Цукрозамінник – за смаком.
Процес приготування:
1. Обережно відокремте білки від жовтків. Цілісність жовтка не повинна бути порушена.
2. Збивайте білки міксером до тих пір, поки вони не перетворюються в щільну білу піну.
3. Після цього додайте цукрозамінник і продовжуйте збивати. Білкова маса повинна добре тримати форму.
4. Деко застелити пекарської папером, викладіть на нього білкову масу ложкою або за допомогою кондитерського мішка. Форма у безе може бути будь-яка на ваш розсуд.
5. Випікайте безе в духовці при 100 градусах 1,5-2 години. Готове безе потім остудіть і подавайте десерт на стіл.
Приємного апетиту!