Вафлі в мультипекаре – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Вафлі в мультипекаре — це блюдо, яке може бути як солодких, так і солоним. Випічка підходить для сніданків, десертів, перекусів і повноцінних прийомів їжі. У добірці зібрані максимально прості рецепти приготування яких під силу навіть початківцям кулінарам.

Вафлі в мультипекаре Редмонд

Вафлі в мультипекаре Редмонд приготує навіть підліток. Для замісу тіста потрібні доступні і недорогі продукти. Випічка виходить ніжною і максимально апетитною. Повітряні вафлі подають з будь-якими наповнювачами і топпінг. Ідеально підходить згущене молоко і різні сиропи.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сода харчова 1 ч. л.
  • Сметана 1 ст. л.
  • Цукор-пісок 100 гр.
  • Масло вершкове 100 г
  • Оцет столовий 9% 1 ст. л.
  • Борошно 150 гр.

Процес приготування:

  1. Вафлі в мультипекаре готуються швидко і просто. Беремо агрегат і вставляємо панелі для вафель. Включаємо в мережу.
  2. Натиснувши на клавішу, включаємо прилад. Спочатку загориться красва лампочка. Коли мультипекарь розігріється, лампочка стане зеленою. Агрегат гріється не більше п’яти хвилин.
  3. У чашу розбиваємо яйця.
  4. Вводимо цукровий пісок і сметану. Об’єднуємо.
  5. Розпускаємо масло імпульсами в мікрохвильовці. Злегка остудити, виливаємо до яєчної субстанції. Розмішуємо.
  6. Погасивши соду оцтом, виливаємо до рідких компонентів.
  7. Просіваємо борошно і вимішуємо до гладкої консистенції. Тісто вийде досить густим.
  8. У розпечений агрегат кладемо ложкою тісто.
  9. Закривши прилад, випікаємо до золотистого кольору. Процес займає 5-7 хвилин. Готуємо так всю випічку, поки не закінчиться тісто. Приготовлені вафлі складемо стопкою. Приємного апетиту!