Віденські вафлі в мультипекаре
Віденські вафлі в мультиварці являють собою чудовий десерт. Випічка підійде як для сімейного сніданку, так і дружнього чаювання. Вафлі за цим рецептом виходять хрусткими на відміну від попереднього рецепта. Приготування десерту не забере багато енергії і не принесе незручностей.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванілін – за смаком.
- Борошно – 150 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Складаємо на стільниці інгредієнти для смачної випічки. Відразу включаємо мультипекарь для розігріву.
Крок 2. Розпустивши вершкове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі, з’єднуємо з цукром. Кількість регулюємо самостійно. Краще вафлі робити в міру солодкими або нейтральними. А солодкість можна надати будь-якими добавками.
Крок 3. Розбиваємо яйця.
Крок 4. Збовтуємо міксером на мінімальній швидкості.
Крок 5. Перемішавши просіяне борошно з содою і ваніліном, поступово вводимо до рідких інгредієнтів.
Крок 6. Вимішуємо електроприладом до однорідності.
Крок 7. Коли лампочка на агрегаті потухне, наливаємо по ложці тесту.
Крок 8. Закриваємо прилад і печемо вафлі в середньому 5-6 хвилин. Приготовлені вафлі піддягаємо лопаткою і знімаємо з поверхні.
Крок 9. Випікаємо таким чином всі вафлі.
Крок 10. Доповнюємо сиропом або медом. Приємного апетиту!