Вафлі в мультипекаре – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Віденські вафлі в мультипекаре

Віденські вафлі в мультиварці являють собою чудовий десерт. Випічка підійде як для сімейного сніданку, так і дружнього чаювання. Вафлі за цим рецептом виходять хрусткими на відміну від попереднього рецепта. Приготування десерту не забере багато енергії і не принесе незручностей.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванілін – за смаком.
  • Борошно – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Складаємо на стільниці інгредієнти для смачної випічки. Відразу включаємо мультипекарь для розігріву.

Крок 2. Розпустивши вершкове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі, з’єднуємо з цукром. Кількість регулюємо самостійно. Краще вафлі робити в міру солодкими або нейтральними. А солодкість можна надати будь-якими добавками.

Крок 3. Розбиваємо яйця.

Крок 4. Збовтуємо міксером на мінімальній швидкості.

Крок 5. Перемішавши просіяне борошно з содою і ваніліном, поступово вводимо до рідких інгредієнтів.

Крок 6. Вимішуємо електроприладом до однорідності.

Крок 7. Коли лампочка на агрегаті потухне, наливаємо по ложці тесту.

Крок 8. Закриваємо прилад і печемо вафлі в середньому 5-6 хвилин. Приготовлені вафлі піддягаємо лопаткою і знімаємо з поверхні.

Крок 9. Випікаємо таким чином всі вафлі.

Крок 10. Доповнюємо сиропом або медом. Приємного апетиту!