Вафлі в мультипекаре – 8 рецептів приготування з покроковими фото

ПП кабачкові вафлі в мультипекаре

ПП кабачкові вафлі в мультипекаре ідеальні для правильного низькокалорійного сніданку або перекусу. Кабачкову випічку подають зі сметаною або соусом, приготованим на основі натурального йогурту. Змішавши кисломолочний продукт з часником і зеленню і доповнивши вафлі, ви отримаєте незабутнє задоволення, та ще й без зайвих калорій.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Кабачки – 450 гр.
  • Йогурт – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Борошно – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вимиті кабачки тремо на крупній тертці. Віджимаємо його руками від надлишків рідини.

Крок 2. У чашу викладаємо кабачкову стружку, додаємо йогурт і яйце. Приправляємо сіллю і перцем. Вимішуємо до однорідного стану.

Крок 3. Підсипаємо борошно поступово, замішуємо гладке тісто.

Крок 4. Включаємо мультипекарь в мережу, встановлюємо панелі для вафель. Натискаємо кнопку включення і чекаємо, коли прилад нагріється. Ложкою розкладаємо кабачкове тісто і закриваємо агрегат.

Крок 5. Печемо кабачкові вафлі приблизно 10 хвилин. Відкривши кришку агрегату, піддягаємо кабачкові вафлі лопаткою і дістаємо. Перекладаємо на блюдо.

Крок 6. Таким чином випікаємо всі вафлі. Подаємо вироби зі сметаною або улюбленим соусом. Добре поєднується соус, приготований з часником і зеленню. Приємного апетиту!