ПП кабачкові вафлі в мультипекаре
ПП кабачкові вафлі в мультипекаре ідеальні для правильного низькокалорійного сніданку або перекусу. Кабачкову випічку подають зі сметаною або соусом, приготованим на основі натурального йогурту. Змішавши кисломолочний продукт з часником і зеленню і доповнивши вафлі, ви отримаєте незабутнє задоволення, та ще й без зайвих калорій.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 1 шт.
- Кабачки – 450 гр.
- Йогурт – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Борошно – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вимиті кабачки тремо на крупній тертці. Віджимаємо його руками від надлишків рідини.
Крок 2. У чашу викладаємо кабачкову стружку, додаємо йогурт і яйце. Приправляємо сіллю і перцем. Вимішуємо до однорідного стану.
Крок 3. Підсипаємо борошно поступово, замішуємо гладке тісто.
Крок 4. Включаємо мультипекарь в мережу, встановлюємо панелі для вафель. Натискаємо кнопку включення і чекаємо, коли прилад нагріється. Ложкою розкладаємо кабачкове тісто і закриваємо агрегат.
Крок 5. Печемо кабачкові вафлі приблизно 10 хвилин. Відкривши кришку агрегату, піддягаємо кабачкові вафлі лопаткою і дістаємо. Перекладаємо на блюдо.
Крок 6. Таким чином випікаємо всі вафлі. Подаємо вироби зі сметаною або улюбленим соусом. Добре поєднується соус, приготований з часником і зеленню. Приємного апетиту!