Вафлі в мультипекаре – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Бананові вафлі в мультипекаре

Бананові вафлі в мультипекаре готуються швидко і без особливих турбот. Відмінний варіант для сімейного сніданку оцінять всі домочадці. Особливо щасливі будуть маленькі дітки. Вафлі подають просто так, доповнюють ягодами і фруктами або поливають улюбленими сиропами.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Банани – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 110 гр.
  • Борошно – 160 гр.
  • Сіль – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти.

Крок 2. Вершкове масло розпускаємо на водяній бані або імпульсами розтоплюємо в мікрохвильовій печі.

Крок 3. У чашу розбиваємо яйця і засипаємо цукровий пісок. Кількість солодощі регулюємо за смаком.

Крок 4. Озброївшись міксером, збовтуємо до утворення однорідної суміші.

Крок 5. Очищаємо банани від шкірки і ламаємо шматочками. Відправляємо в чашу подрібнювача або пробиваємо занурювальним приладом.

Крок 6. Після чого отримане пюре перекладаємо до яєчної суміші і вливаємо розтоплене вершкове масло.

Крок 7. Об’єднаємо компоненти на невеликій швидкості електроприладу. Далі потроху підсипаємо суміш з просіяного борошна, розпушувача і солі. Перемішуємо міксером до гладенької текстури.

Крок 8. Включаємо мультипекарь, даємо нагрітися, злегка змащуємо маслом поверхню. У центр наливаємо 2-3 ложки тесту.

Крок 9. Готуємо при закритій кришці 5 хвилин. Після чого перевіряємо готовність.

Крок 10. Спечені вафлі складаємо один на одного.

Крок 11. Доповнюємо улюбленими добавками. Можна використати свіжі ягоди і фрукти. Вафлі хороші як в теплом, так і в охолодженому стані. Приємного апетиту!