Бананові вафлі в мультипекаре
Бананові вафлі в мультипекаре готуються швидко і без особливих турбот. Відмінний варіант для сімейного сніданку оцінять всі домочадці. Особливо щасливі будуть маленькі дітки. Вафлі подають просто так, доповнюють ягодами і фруктами або поливають улюбленими сиропами.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 3 шт.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Банани – 2 шт.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 110 гр.
- Борошно – 160 гр.
- Сіль – щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти.
Крок 2. Вершкове масло розпускаємо на водяній бані або імпульсами розтоплюємо в мікрохвильовій печі.
Крок 3. У чашу розбиваємо яйця і засипаємо цукровий пісок. Кількість солодощі регулюємо за смаком.
Крок 4. Озброївшись міксером, збовтуємо до утворення однорідної суміші.
Крок 5. Очищаємо банани від шкірки і ламаємо шматочками. Відправляємо в чашу подрібнювача або пробиваємо занурювальним приладом.
Крок 6. Після чого отримане пюре перекладаємо до яєчної суміші і вливаємо розтоплене вершкове масло.
Крок 7. Об’єднаємо компоненти на невеликій швидкості електроприладу. Далі потроху підсипаємо суміш з просіяного борошна, розпушувача і солі. Перемішуємо міксером до гладенької текстури.
Крок 8. Включаємо мультипекарь, даємо нагрітися, злегка змащуємо маслом поверхню. У центр наливаємо 2-3 ложки тесту.
Крок 9. Готуємо при закритій кришці 5 хвилин. Після чого перевіряємо готовність.
Крок 10. Спечені вафлі складаємо один на одного.
Крок 11. Доповнюємо улюбленими добавками. Можна використати свіжі ягоди і фрукти. Вафлі хороші як в теплом, так і в охолодженому стані. Приємного апетиту!