Пиріжки з цибулею і яйцем – 10 рецептів з покроковими фото

Домашні пиріжки – чудовий привід зібрати сім’ю за великим столом або запросити гостей. Приготуйте смачну і поживну частування з начинкою з яєць і цибулі. Борошняний продукт можна смажити або запікати. Використовуйте підбірку з 10 перевірених рецептів з докладним описом процесу.

Смачні пиріжки з цибулею і яйцем в духовці

Ароматні і рум’яні пиріжки можна спекти в духовці з начинкою з яєць і цибулі. Апетитне частування можна подавати в якості перекусу або разом з гарячим чаєм. Спробуйте простий класичний рецепт.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Борошно 400 гр.
  • Кефір 150 мл
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сухі дріжджі ½ ч. л.
  • Молоко коров’яче 50 мл
  • Сіль ½ ч. л.
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Масло рослинне 80 мл
  • Для начинки:
  • Яйце варене 7 шт.
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло вершкове 60 гр.

Процес приготування:

  1. Як спекти пиріжки з цибулею і яйцем в духовці? Дріжджі розмішуємо з цукром і теплим молоком.
  2. Залишаємо опару на 10 хвилин. За цей час вона помітно збільшиться в розмірах.
  3. Вливаємо в опару кефір і рослинне масло. Сюди ж додаємо яйце, сіль і просіваємо борошно.
  4. Вимішуємо тісто і ставимо його на 30 хвилин у тепле місце.
  5. Подрібнюємо зелену цибулю і тушкуємо його в сковороді з вершковим маслом близько 5 хвилин.
  6. Сюди ж додаємо дрібно порізані варені яйця.
  7. Солимо і перчимо масу. Розмішуємо і знімаємо з плити.
  8. Готове тісто ділимо на шматочки, які розминаємо в кола. По центру викладаємо начинку.
  9. Формуємо акуратні пиріжки.
  10. Викладаємо заготовки швом вниз на деко з пергаментом.
  11. Випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріжки з цибулею і яйцем смажені на сковороді

Апетитне рішення для домашнього перекусу – смажені пиріжки з яйцем і цибулею. Борошняний продукт можна подавати на сніданок або до чаю. Беріть на замітку цікаву кулінарну ідею.

Час готування: 1 год

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6 шт.

Склад:

  • Борошно – 600 гр.
  • Молоко – 1 склянка
  • Вода – 60 мл
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Дріжджі сухі – 1 ч. л.
  • Яйце – 10 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Дев’ять яєць відварюємо для начинки, одну залишаємо для тесту.

2. У теплій воді розмішуємо цукор і сухі дріжджі. Залишаємо заготовку на 10 хвилин.

3. В окремий посуд вливаємо молоко. Розбиваємо в нього яйце і сіль. Починаємо вимішувати.

4. З’єднуємо молочну суміш з опарою і борошном. Вимішуємо продукти в однорідне тісто і залишаємо його в теплому місці на 30 хвилин.

5. Для начинки зелену цибулю подрібнюємо і засипаємо його сіллю за смаком.

6. Вимішуємо зелень до виділення соку.

7. Сюди ж додаємо дрібно порізані варені яйця. Вливаємо майонез і добре перемішуємо.

8. Готове тісто ділимо на кульки.

9. Розкачуємо кожен шматочок і доповнюємо начинкою.

10. Звертаємо в щільний пиріжок.

11. Відправляємо заготовки в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.

12. Рум’яні смажені пиріжки з цибулею і яйцем готові.

Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Швидкий спосіб приготувати смачні домашні пиріжки – з ледачому рецептом. Оцініть яскравий варіант з начинкою з яєць і цибулі. Таке частування стане відмінним перекусом для всієї родини.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 склянки
  • Кефір – 300 мл
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Злегка підігріваємо кефір в мікрохвильовці і розчиняємо в ньому соду.

2. Розбиваємо сюди одне куряче яйце і збиваємо.

3. Додаємо просіяне борошно і дрібку солі. Розмішуємо рідке тісто до розбивання грудок.

4. Подрібнюємо зелений лук і опускаємо його в тісто.

5. Також додаємо дрібно порізані варені яйця.

6. Акуратно перемішуємо заготовку до рівномірного розподілу начинки.

7. Розігріваємо Сковороду з великою кількістю масла. За допомогою ложки занурюємо сюди тісто. Смажимо до золотистого відтінку з усіх боків.

8. Ледачі рум’яні пиріжки з яйцем і цибулею готові. Перед подачею можна промокнути їх серветкою для видалення зайвої олії.

Пишні пиріжки з яйцем і цибулею на дріжджовому тесті

Щоб домашні пиріжки вийшли пишними і рум’яними, приготуйте їх на дріжджовому тісті. Спробуйте простий домашній рецепт з начинкою з яєць і зеленого лука. Домашні та гості точно оцінять ситне частування.

Час приготування: 3 години

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 12 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 5 ст.
  • Дріжджі свіжі – 25 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Молоко – 2 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Яйце – 7 шт.
  • Цибуля зелена – 300 гр.

Процес приготування:

1. Свіжі дріжджі змішуємо з однією ложкою цукру і 100 мл молока. Розмішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

2. Окремо розтоплюємо вершкове масло і змішуємо його з рослинним. Сюди ж розбиваємо два курячих яйця, додаємо молоко, що залишилося, цукор і сіль.

3. Змішуємо з цією сумішшю опару, всипаємо сюди половину борошна і починаємо вимішувати тісто. Після залишаємо його в теплому місці на 1 годину.

4. Через деякий час вмішуємо в заготовку борошно і знову залишаємо на годину.

5. Залишилися яйця відварюємо і нарізаємо. Також чинимо і з зеленою цибулею. Перемішуємо продукти.

6. Готове тісто ділимо на невеликі шматочки. Наповнюємо їх начинкою і формуємо пиріжки. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Рум’яні пиріжки на пишному дріжджовому тесті з яйцем і цибулею готові. Можна пробувати!

Як смачно посмажити пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі?

Кефірний тісто відрізняється особливою ніжністю і м’якістю. На ньому можна приготувати дуже смачні домашні пиріжки з начинкою з яєць і цибулі. Спробуйте кулінарну ідею для вашого перекусу.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Кефір – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 100 мл

Для начинки:

  • Яйце варене – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 200 гр.

Процес приготування:

1. Вливаємо в глибоку миску кефір, розбиваємо сюди яйце, додаємо сіль, соду і добре все перемішуємо.

2. Слідом додаємо цукор, розмішуємо до його розчинення.

3. Просіваємо борошно.

4. Починаємо вимішувати продукти до отримання м’якого тіста.

5. Для начинки подрібнюємо заздалегідь промитий цибулю.

6. Приєднуємо до нього дрібно порізані варені яйця. Розмішуємо.

7. Викладаємо тісто на робочу поверхню і злегка розминаємо його руками.

8. Ділимо продукт на рівні за розміром кульки.

9. Кожен кульку розгортаємо в коржик.

10. По центру викладаємо начинку.

11. Щільно складаємо заготовку навпіл.

12. Перевертаємо пиріжки швом вниз.

13. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до яскравого рум’янцю.

14. Апетитні пиріжки з цибулею і яйцем на ніжному кефирном тесті готові.

Пиріжки на листкового тіста з начинкою з цибулі і яйця

Хрусткі і тануть у роті пиріжки виходять з листкового тіста. Приготувати їх можна з яскравою і живильної начинкою – яйцями і цибулею. Борошняний продукт підійде для сніданків або перекусів.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6 шт.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 400 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Цибуля зелена – 400 гр.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кунжут – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. П’ять яєць відварюємо для начинки, а одне залишаємо для обмазування.

2. Промиваємо зелений лук і дрібно нарізаємо його ножем.

3. Підсмажуємо цибулю на сковороді з вершковим маслом близько 5 хвилин.

4. В цей час очищаємо відварені яйця і подрібнюємо їх.

5. Змішуємо обидва інгредієнти для начинки. Доповнюємо їх сіллю і перцем за смаком.

6. Заздалегідь розморожене тісто ділимо на невеликі прямокутники. По центру розміщуємо начинку.

7. Звертаємо заготівлю пиріжки.

8. Перекладаємо продукт на деко і обмазуємо збитим яйцем. За смаком можна посипати кунжутом.

9. Готуємо частування 30 хвилин при температурі 180 градусів.

10. Рум’яні та хрусткі пиріжки з начинкою готові!

Як спекти пиріжки з цибулею, яйцем і капустою в духовці?

Смачна і дуже ситна начинка для домашніх пиріжків – капуста, цибулю і яйця. Борошняне частування стане яскравою ідеєю для сімейного столу. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт!

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 16 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 4 склянки
  • Молоко – 1,5 склянки
  • Маргарин – 100 гр.
  • Дріжджі сухі – 1,5 ч. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кунжут – за смаком.

Для начинки:

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Яйце варене – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Тонкою соломкою білокачанну капусту шаткуємо. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

2. Далі цибулю обсмажуємо в рослинному маслі до легкого рум’янцю.

3. Приєднуємо до інгредієнту капусту і тушкуємо ще 5-7 хвилин, після чого викладаємо шматочки відварених яєць. Розмішуємо і знімаємо з плити.

4. Для тіста вимішуємо молоко з дріжджами, яйцем, цукром, сіллю, маргарином і борошном. Підготовлений продукт накриваємо плівкою і залишаємо на 30-40 хвилин в теплому місці.

5. За цей час тісто збільшиться в розмірі і буде готовий до подальших дій.

6. Ділимо заготовку на невеликі шматочки і розминаємо їх у коржі.

7. Додаємо начинку, формуємо пиріжки і перекладаємо їх на деко. Обмазуємо їх збитим яйцем і посипаємо кунжутом за смаком.

8. Накриваємо продукт харчової плівкою і даємо настоятися 20 хвилин, після випікаємо стільки ж в духовці при температурі 220 градусів.

9. Поживні пиріжки з соковитою начинкою з капусти, цибулі та яєць готові!

Простий і швидкий рецепт пиріжків з лаваша з яйцем і цибулею

Швидко і смачно приготувати домашні пиріжки з яйцями і цибулею, можна з лаваша. Продукт порадує поживністю і приємною хрусткою скоринкою. Подавайте до чаю або на сніданок.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4 шт.

Склад:

  • Лаваш – 2 листа.
  • Яйце варене – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Кріп – за смаком.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Два яйця відварюємо для начинки.

2. Подрібнюємо заздалегідь промитий цибулю з кропом.

3. Відварені яйця очищаємо і ріжемо кубиками. Кладемо їх в глибоку тарілку.

4. Сюди ж додаємо зелень.

5. Додаємо столову ложку майонезу.

6. Вимішуємо продукти до їх рівномірного розподілу.

7. Листи лаваша ділимо на прямокутники. У кут кожного кладемо начинку.

8. Звертаємо в трикутник.

9. В широкій ємності змішуємо яйця, що залишилися з чорним меленим перцем.

10. Збиваємо суміш віночком.

11. Кожен пиріжок занурюємо в яєчну заготовку з обох сторін, а після обсмажуємо в сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

12. Хрусткі пиріжки з лаваша з начинкою готові. Можна пробувати!

ПП пиріжки з цибулею і яйцем в духовці

Апетитні пиріжки з яйцем і цибулею можна приготувати за низькокалорійного рецептом. Беріть на замітку кулінарну ідею, яка не зашкодить вашій фігурі. Підходить для ситного перекусу або сніданку.

Час готування: 1 год

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 14 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Борошно ячмінна – 1 склянка
  • Висівки пшеничні – 60 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Вода – 300 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.

Для начинки:

  • Яйце – 5 шт.
  • Цибуля зелена – 300 гр.

Процес приготування:

1. Два види борошна, розпушувач і соду змішуємо між собою. Робимо в суміші невелике поглиблення і вливаємо сюди воду.

2. Починаємо вимішувати тісто і додаємо до нього курячий жовток.

3. Замішуємо до формування щільного кома.

4. Далі продукт загортаємо в харчову плівку і залишаємо в теплому місці на 30-40 хвилин.

5. Підготуємо начинку. Для цього потрібно змішати відварені яйця з подрібненою зеленою цибулею.

6. Готове тісто ділимо на рівні за розміром кульки.

7. Кожен розминаємо в коржик, по центру якої викладаємо начинку.

8. Формуємо пиріжки і викладаємо їх на деко. Обмазуємо збитим курячим білком і випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

9. Смачні і низькокалорійні пиріжки з яйцем і цибулею готові.

Покроковий рецепт приготування пиріжків з цибулею, сиром і яйцем

Ситна і соковита начинка для домашніх пиріжків – з яєць, цибулі та сиру. Готовий продукт відмінно підійде для сніданку або перекусу. Використовуйте для вашого столу просту кулінарну ідею.

Час готування: 1 год

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 10 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 склянки
  • Кефір – 1 склянка
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Дріжджі сухі – 7 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Яйце варене – 5 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Вливаємо в глибоку миску кефір, трохи підігріваємо в мікрохвильовці.

2. Додаємо в нього сіль, сухі дріжджі, оливкова олія і просіяне борошно.

3. Вимішуємо продукти до отримання гладкого грудки тіста. Даємо йому відпочити близько 30 хвилин.

4. Для начинки подрібнюємо варені яйця, зелену цибулю і тертий сир. Розмішуємо продукти до рівномірного розподілу.

5. Готове тісто ділимо на шматочки. Кожен ліпимо в гурток і наповнюємо начинкою.

6. Загортаємо заготовку в щільний пиріжок.

7. Обсмажуємо в рослинному маслі до рум’яної скоринки.

8. Ситні пиріжки з яйцем, цибулею і сиром готові. Подавайте їх до столу!