Булгур з куркою

Булгур – корисна і поживна крупа, яка користується популярністю в кулінарній справі ще з давніх часів. Продукт можна готувати разом куркою. Смачних багато варіантів виконання. Подивіться добірку з 6-і покрокових рецептів і виберіть найбільш підходящий для себе.

Булгур з куркою і овочами на сковороді

Проста у виконанні і смачне блюдо для домашнього столу – булгур з куркою і овочами. Таке частування різноманітить ваше меню, а також порадує яскравим виглядом і ароматом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Куряча грудка 400 гр.
  • Булгур 200 гр.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Сметана 1.5 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Масло рослинне 30 мл

Процес приготування:

  1. Як смачно приготувати булгур з куркою? Підготуємо необхідні інгредієнти, відміряємо їх необхідну кількість.
  2. курячу грудку Дрібно нарізаємо і відправляємо її в розігріту з маслом сковороду.
  3. Сюди ж кладемо дрібно порізану моркву.
  4. Додаємо подрібнений болгарський перець.
  5. Також чинимо і з ріпчастою цибулею.
  6. Подрібнюємо в блендері помідори. Масу відправляємо в сковороду.
  7. Солимо страву за смаком.
  8. Тушкуємо на помірному вогні близько 20 хвилин.
  9. Доповнюємо заготівлю сметаною.
  10. Посипаємо частування спеціями.
  11. Всипаємо потрібну кількість булгуру.
  12. Заливаємо продукти повністю водою.
  13. Тушкуємо страву на слабкому вогні 10-15 хвилин під кришкою.
  14. Якщо в кінці залишилася рідина, можна прибрати кришку і збільшити вогонь.
  15. Готовий булгур з куркою і овочами розмішуємо, розкладаємо по тарілках і пробуємо.