Рисова каша з гарбузом на молоці – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Каша, зварена на молоці з рисової крупи з додаванням яскравою гарбуза – стане одним з ваших улюблених страв з перших, попробованных ложок. Таке блюдо відмінно підходить для дитячого, діабетичного меню, а також для тих, хто дотримується правильного харчування.

Рисова каша з гарбузом на молоці, приготована в каструлі на плиті

Приготуємо просте і швидке блюдо з простих продуктів: рисової крупи і ароматною стиглої гарбуза. Каші, зварені на молоці, відрізняються своєю ніжністю і виразним вершковим смаком, що робить їх в мільйон разів смачніше тих, що варяться на основі води.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Рис білий 4 ст. л.
  • Вода 400 мл
  • Молоко коров’яче 200 мл
  • Гарбуз 300 гр.
  • Мед 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як зварити рисову кашу з гарбузом на молоці? Готуємо продукти: відрізаємо шматочок гарбуза, що підходить нам по вазі і відміряє потрібну кількість рідких компонентів і рисової крупи.
  2. Крупу відварюємо в каструлі з молоком і водою близько 15 хвилин на повільному вогні під кришкою.
  3. З помаранчевого овоча знімаємо щільну шкірку, витягаємо частину з насінням і нарізаємо дрібними кубиками.
  4. У каструлю додаємо гарбузове кубики – перемішуємо з рисом і варимо до м’якості.
  5. У готову кашу додаємо кілька ложок рідкого меду для солодощі.
  6. Корисне і просте блюдо готове. Приємного апетиту!