Як зварити манну кашу на молоці – 10 рецептів приготування з пропорціями на 1 літр, на 2 порції

Манна каша на молоці – це символ дитинства. Каша корисна і легка у приготуванні, головне взяти інгредієнти в правильному кількості. Як приготувати кашу, ви дізнаєтеся з наших докладних 10 рецептів.

Як зварити манну кашу на молоці – пропорції на 1 літр

найпростіша каша, яку можна приготувати на сніданок. Однак і тут є свої нюанси. Як уникнути утворення грудочок і зробити кашу досить густий, ми розповімо в цьому рецепті.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Манна крупа 100 гр.
  • Цукор-пісок 2 ст. л.
  • Молоко коров’яче 1 л
  • Сіль 1 щіпка

Процес приготування:

  1. Щоб зварити смачну манну кашу на молоці, відміряйте всі необхідні інгредієнти.
  2. В каструлю з товстим дном влийте молоко і поставте її на плиту.
  3. Всипте в каструлю з молоком цукор і щіпку солі.
  4. У ще прохолодне молоко всипте манну крупу. Поки нагрівається молоко, постійно помішуйте кашу.
  5. У процесі варіння каша буде загусати. Після кипіння, проваріть кашу 1-2 хвилини і вимикайте вогонь. За бажанням додайте манну кашу шматочок вершкового масла.

Приємного апетиту!