Гречка в мультиварці Редмонд – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Гречка в мультиварці Редмонд – це найбільш кращою спосіб варіння крупи і вартий уваги кожної господині, адже ця крупа готується швидко і завжди виходить розсипчастою. У «Редмонд» гречка вариться на програмі «Гасіння» або «Варка», а пропорція крупи з водою і набір інгредієнтів вказується в запропонованих рецептах.

Гречка по-купецькому в мультиварці Редмонд

Гречку по-купецькому в мультиварці Редмонд можна готувати з будь-яким м’ясом, в цьому рецепті беремо яловичину. Готуємо на двох програмах: «Смаження» і «Гасіння». Пропорція гречки і води 1:2. М’ясо нарізаємо невеликими шматочками, щоб швидше приготувалося. Додаємо приправи за смаком.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Яловичина 500 гр.
  • Гречка 1 склянка
  • Цибуля ріпчаста 1 шт. (великий)
  • Вода-2 склянки
  • Сіль за смаком
  • Приправи за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Гречка в мультиварці Редмонд готується дуже просто. М’ясо очистити від залишків сухожиль, промити холодною водою і обсушити серветкою.
  2. Нарізати м’якоть невеликими шматочками розміром до 1 див.
  3. Очистити і нарізати шматочками цибулю будь-якого розміру.
  4. У чашу мультиварки «Редмонд» налити трохи рослинного масла і включити програму «Смаження». На розігріте масло перекласти нарізку яловичини.
  5. Поверх м’яса викласти нарізку лука.
  6. Обсмажити м’ясо з цибулею при періодичному помішуванні і до легкого золотистого кольору. Кришку при смаженні не закривати.
  7. Гречку добре промити, обшпарити окропом або кілька разів промити гарячою водою і рівним шаром укласти поверх обсмаженого м’яса з цибулею.
  8. Потім у чашу налити 2 склянки окропу. Насипати сіль з обраної приправою. Закрити кришку і ввімкнути програму «Гасіння» або «Варка» на час за замовчуванням, але може бути досить і 30 хвилин.
  9. По завершенні програми дати гречці трохи настоятися під кришкою.
  10. Потім блюдо перемішати і зняти пробу.
  11. Приготовану в мультиварці Редмонд гречку по-купецькому розкласти по порційних тарілках і подати на стіл. Приємного апетиту!