Рисова каша в мультиварці

Є кілька секретів приготування рисової каші в мультиварці. Якщо ви готуєте її на молоці, обов’язково додавайте воду, щоб молоко не просочувалося через кришку. Щоб каша краще розварилася, використовуйте для її приготування рис круглої форми.

Рисова каша на молоці в мультиварці Редмонд

Щоб додати рисової каші пряний незвичайний смак, додайте до неї ближче до кінця варіння корицю. Перед подачею доповніть блюдо фруктами або ягодами.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Молоко коров’яче 480 мл
  • Рис білий 80 мл
  • Масло вершкове 25 гр.
  • Цукор-пісок 25 гр.
  • Сіль 2 гр.

Процес приготування:

  1. Як зварити рисову кашу в мультиварці? Перевіряємо, чи всі інгредієнти готові до приготування каші, ставимо каструлю ближче, досліджуємо її на готовність до роботи.
  2. Круглозернистий рис висипаємо в будь-яку глибоку ємність і промиваємо проточною водою не менше семи разів. Викладаємо його в чашу мультиварки.
  3. Вливаємо необхідну кількість молока до рису. Додаємо до інгредієнтів цукор і сіль.
  4. дерев’яною Лопаткою або ложкою перемішуємо продукти до моменту розчинення сипучих інгредієнтів.
  5. Відрізаємо невеликий шматочок вершкового масла і змащуємо їм стінки чаші по колу поверх рідкої маси. Ця міра потрібна для того, щоб молоко не «збігло» в процесі варіння.
  6. Відрізаємо то кількість масла, яке зазначено в рецепті, тонкими пластинами. Викладаємо скибочки в чашу.
  7. Закриваємо клапан мультиварки. Вибираємо на панелі режим «Молочна каша». Варимо страва 1 год.
  8. Щоб трохи більше загустити кашу, виставляємо режим «Підігрів». Десяти хвилин буде достатньо.
  9. Додаємо в кашу корицю, ягоди, фрукти або сухофрукти – залежить від ваших уподобань. Подаємо страву на стіл.

Приємного апетиту!