Пшоняна каша з гарбузом в мультиварці – 5 рецептів з покроковими фото

Гарбуз – корисна культура, тому під час збору врожаю її додають в різні страви. Ця стаття присвячена рецептами пшоняної каші з гарбузом. Ми зібрали 5 рецептів приготування цієї страви в мультиварці.

Пшоняна каша на воді з гарбузом в мультиварці

Щоб ранок починався з корисної і смачної їжі, приготуйте пшоняну кашу з гарбузом. При виборі гарбуза, перевагу краще віддавати мускатним сортам, вони більш солодкі і ароматні.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 2.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Пшоно 70 гр.
  • Гарбуз 120 гр.
  • Вода 200 мл
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати пшоняну кашу з гарбузом в мультиварці? Пшоно добре промийте водою. Міняйте воду кілька разів, поки вона не стане прозорою.
  2. Гарбуз промийте, зріжте шкірку і вийміть насіння.
  3. Наріжте м’якоть кубиками гарбуза.
  4. Викладіть гарбуз і пшоно в чашу мультиварки, додайте сіль за смаком і влийте воду. Виберіть у меню мультиварки режим «Крупа» на 40 хвилин.
  5. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки, за бажанням додайте вершкове масло і подавайте кашу на стіл.

Приємного апетиту!