Фаршировані перці в мультиварці – 8 рецептів з фаршем і рисом з покроковими фото

Простий і смачний рецепт фаршированих перців на пару

Якщо ви дотримуєтеся ліміт калорій, то пропонуємо підходящий рецепт смачного обіду. Ситна страва, але нежирне. Готуємо перці на парі – в цьому весь секрет. При виборі фаршу для начинки, віддайте перевагу нежирним варіантами: яловичому, курячому. Ідеально, звичайно, приготувати фарш самостійно.

Час приготування: 1 година 20 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Перець болгарський – 3-4 шт.
  • Фарш яловичий – 350 гр.
  • Рис – 35 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Петрушка – за смаком.
  • Суміш перців мелених – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо начинку: змішуємо яловичий фарш, нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, подрібнену петрушку, сирої промитий рис, сіль, суміш мелених перців.

Крок 2. Добре все перемішуємо.

Крок 3. Перці промиваємо і очищаємо від внутрішнього вмісту. Щільно наповнюємо отримані «стаканчики» начинкою.

Крок 4. Укладаємо начинені перці на спеціальну решітку мультиварки для приготування на пару, встановлену в чашу. Встановлюємо режим «Пароварка» на час 1 годину 20 хвилин і натискаємо «Старт».

Крок 5. Готовим перцям даємо трохи охолонути і подаємо до столу.