Простий і смачний рецепт фаршированих перців на пару
Якщо ви дотримуєтеся ліміт калорій, то пропонуємо підходящий рецепт смачного обіду. Ситна страва, але нежирне. Готуємо перці на парі – в цьому весь секрет. При виборі фаршу для начинки, віддайте перевагу нежирним варіантами: яловичому, курячому. Ідеально, звичайно, приготувати фарш самостійно.
Час приготування: 1 година 20 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Перець болгарський – 3-4 шт.
- Фарш яловичий – 350 гр.
- Рис – 35 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Петрушка – за смаком.
- Суміш перців мелених – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо начинку: змішуємо яловичий фарш, нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, подрібнену петрушку, сирої промитий рис, сіль, суміш мелених перців.
Крок 2. Добре все перемішуємо.
Крок 3. Перці промиваємо і очищаємо від внутрішнього вмісту. Щільно наповнюємо отримані «стаканчики» начинкою.
Крок 4. Укладаємо начинені перці на спеціальну решітку мультиварки для приготування на пару, встановлену в чашу. Встановлюємо режим «Пароварка» на час 1 годину 20 хвилин і натискаємо «Старт».
Крок 5. Готовим перцям даємо трохи охолонути і подаємо до столу.