гарбуз Дуже смачна з корицею в духовці
Смачно і цікаво приготувати гарбуз можна в духовці з додаванням кориці. Таке блюдо порадує яскравим пряним ароматом. Подавайте в якості корисного й живильного десерту.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Гарбуз – 0,5 кг
- Цукор – 1 ст. л.
- Кориця – 0,5 ч. л.
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
2. Гарбуз промиваємо під водою, очищаємо від шкірки, насіння і нарізаємо кубиками невеликого розміру.
3. Перекладаємо підготовлені шматочки яскравого плода на деко, який заздалегідь устеляємо пергаментом.
4. Окремо розтоплюємо вершкове масло в невеликому посуді. Додаємо в нього цукор і корицю, ретельно перемішуємо.
5. Повністю обмазуємо гарбуз сумішшю з корицею. Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
6. Солодка і соковита гарбуз з корицею готова. Дайте частування трохи охолонути і пробуйте!