Гарбуз, запечена в духовці – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

гарбуз Дуже смачна з корицею в духовці

Смачно і цікаво приготувати гарбуз можна в духовці з додаванням кориці. Таке блюдо порадує яскравим пряним ароматом. Подавайте в якості корисного й живильного десерту.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 0,5 кг
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – 40 гр.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

2. Гарбуз промиваємо під водою, очищаємо від шкірки, насіння і нарізаємо кубиками невеликого розміру.

3. Перекладаємо підготовлені шматочки яскравого плода на деко, який заздалегідь устеляємо пергаментом.

4. Окремо розтоплюємо вершкове масло в невеликому посуді. Додаємо в нього цукор і корицю, ретельно перемішуємо.

5. Повністю обмазуємо гарбуз сумішшю з корицею. Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

6. Солодка і соковита гарбуз з корицею готова. Дайте частування трохи охолонути і пробуйте!