Хрусткі баклажани – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Баклажани з хрусткою скоринкою у фритюрі

Баклажани з хрусткою скоринкою у фритюрі – це апетитна закуска для великої компанії або сім’ї. Можна подавати з вашими улюбленими соусами. Приготувати таке апетитне частування зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Баклажани – 3 шт.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Вода – 1,1 л
  • Крохмаль – 115 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Імбир мелений – 0,5 ч. л.
  • Коріандр мелений – 0,5 ч. л.
  • Перець червоний гострий мелений – 1/3 ч. ложки
  • Цукор – 1 ст. л.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Зелень для подачі.
  • Масло рослинне – 180 мл

Процес приготування:

Крок 1. Готуйте на нашу простому рецепту баклажани з хрусткою скоринкою у фритюрі. Спершу потрібно підготувати продукти зі списку.

Крок 2. Баклажани очищаємо і нарізаємо їх середніми шматочками.

Крок 3. Складаємо баклажани в глибоку миску. Посипаємо їх сіллю, заливаємо водою і залишаємо на 20 хвилин. Після віджимаємо від води.

Крок 4. Обвалюємо шматочки баклажанів в крохмалі.

Крок 5. Виливаємо рослинне масло в сковороду і нагріваємо його. Опускаємо сюди баклажани і обсмажуємо у фритюрі до рум’янцю.

Крок 6. Дістаємо продукт шумівкою і кладемо на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.

Крок 7. Приготуємо соус для подачі. З’єднуємо подрібнений часник, імбир, коріандр, перець, цукор, соєвий соус. Добре все перемішуємо.

Крок 8. Викладаємо суміш на розігріту суху сковороду. Перемішуємо і прогріваємо.

Крок 9. Виливаємо сюди воду, додаємо трохи крохмалю. Вимішуємо і доводимо до кипіння.

Крок 10. Викладаємо баклажани на тарілку, поливаємо соусом і прикрашаємо зеленню.

Крок 11. Баклажани з хрусткою скоринкою у фритюрі готові. Подавайте до столу!