Покроковий рецепт приготування тушкованою кольрабі
Кольрабі – не самий популярний вид капусти, проте вона дуже корисна і смачна. У цьому рецепті ми розглянемо, як смачно приготувати тушковану капусту кольрабі. Страву можна подавати як самостійне або як гарнір до м’яса.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Інгредієнти:
- Кольрабі – 3 шт.
 - Морква – 3 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Молоко – 1 склянка
 - Борошно – 1 ст. л.
 - Масло вершкове – 50 гр.
 - Кріп – за смаком.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець білий мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Кольрабі помийте, очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
2. Морква також очистіть і наріжте.
3. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло і обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
4. Далі викладіть моркву, продовжуйте готувати 3-4 хвилини. Потім додайте кольрабі, влийте молоко, всипте борошно, перемішайте і доведіть до кипіння.
5. Тушкуйте страву до готовності кольрабі. За пару хвилин до закінчення гасіння додайте сіль і мелений перець.
Приємного апетиту!












