Компот з кавуна на зиму – 4 простих рецепта на 3 літрову банку з покроковими фото

Дуже смачний компот з кавуна і яблук на зиму

Всі пробували компот з яблук, але мало хто проводив експеримент з додаванням кавуна. У вас є така унікальна можливість прямо зараз, скористайтеся цим рецептом і заготовте на зиму цей чудовий, ні з чим не порівнянний напій.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • М’якоть кавуна – 0,5 кг
  • Вода – 2 л
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Яблука – 2-3 шт.

Процес приготування:

1. Кавун і яблука добре помийте. Кавун наріжте часточками.

2. У яблук вирізати серцевину з насінням і розрізати на 4-6 частин.

3. Покладіть фрукти в стерилізовану банку.

4. У каструлі закип’ятіть воду, влийте її в банку і залиште на 5-10 хвилин.

5. Потім воду злийте назад в каструлю, доведіть до кипіння. У банку всипте цукор і влити окріп до верху. Відразу ж загорніть компот стерилізованої кришкою. Після того, як закачування охолоне, перенесіть її на зберігання в прохолодне місце.

Приємного апетиту!