Дуже смачний компот з кавуна і яблук на зиму
Всі пробували компот з яблук, але мало хто проводив експеримент з додаванням кавуна. У вас є така унікальна можливість прямо зараз, скористайтеся цим рецептом і заготовте на зиму цей чудовий, ні з чим не порівнянний напій.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- М’якоть кавуна – 0,5 кг
- Вода – 2 л
- Цукор – 0,5 склянки
- Яблука – 2-3 шт.
Процес приготування:
1. Кавун і яблука добре помийте. Кавун наріжте часточками.
2. У яблук вирізати серцевину з насінням і розрізати на 4-6 частин.
3. Покладіть фрукти в стерилізовану банку.
4. У каструлі закип’ятіть воду, влийте її в банку і залиште на 5-10 хвилин.
5. Потім воду злийте назад в каструлю, доведіть до кипіння. У банку всипте цукор і влити окріп до верху. Відразу ж загорніть компот стерилізованої кришкою. Після того, як закачування охолоне, перенесіть її на зберігання в прохолодне місце.
Приємного апетиту!