Швидкий і простий рецепт приготування курячих шлунків з морквою і цибулею
Тушковані курячі шлунки – це поживне і смачне блюдо для сімейного обіду або вечері. Приготуйте їх з цибулею і морквою, які зроблять субпродукти ще яскравішим і цікавішим за смаком.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Шлунок курячий – 1 кг
 - Морква – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Сметана – 150 гр.
 - Борошно – 1 ст. л.
 - Перець чилі – 0,5 шт.
 - Каррі – 1 щіпка.
 - Паприка – 1 щіпка.
 - Лист лавровий – 2 шт.
 - Сіль – за смаком.
 - Зелень – за смаком.
 - Масло рослинне – 50 мл
 
Процес приготування:
1. Шлунки промиваємо під водою. Можна на час їх замочити.
2. Нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо його кілька хвилин на рослинній олії.
3. Далі чистимо моркву і нарізаємо його невеликими шматочками. Відправляємо овоч до цибулі і продовжуємо смажити ще 3 хвилини.
4. Викладаємо в загальну масу шлунки. Сюди ж кладемо лаврові листки і гострий перець.
5. Вливаємо сметану, додаємо борошно і сіль. Розмішуємо і продовжуємо готування на повільному вогні.
6. Тепер посипаємо вміст паприкою і каррі.
7. Додаємо подрібнену зелень, знову перемішуємо і вже тушкуємо під кришкою до готовності 30 хвилин.
8. Соковиті курячі шлунки розкладаємо по порціях і подаємо до столу. Готово!












