Курячий суп з локшиною – це цікава гаряча страва для вашого поживного сімейного обіду. Суп-локшина виходить неймовірно апетитним та ароматним. Приготувати його можна у різний спосіб. Найкращі кулінарні варіанти ми зібрали для вас у нашій перевіреній добірці із десяти смачних рецептів приготування з покроковими фотографіями.
Класичний курячий суп з локшиною
Класичний курячий суп з локшиною точно нікого не залишить байдужим і яскравою урізноманітнить обідній стіл. Гаряча страва виходить цікавою за смаком, ароматною та поживною. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Інгредієнти:
на – 6 порції
- Курка – 1 кг.
 - Локшина пшенична – 250 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 150 гр.
 - Морква – 150 гр.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений – за смаком
 
Процес приготування:

Курячий суп із локшиною готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Курку заливаємо холодною водою і відварюємо протягом години.

Через годину курку дістаємо з бульйону та відокремлюємо м’ясо від кісток.

Дрібно рубаємо ножем цибулю.

Морквину натираємо на тертці із середніми зубчиками.

Відокремлене від кісток м’ясо повертаємо назад у бульйон.

Сюди ж викладаємо цибулю.

Відразу відправляємо в каструлю моркву.

Доповнюємо вміст каструлі сіллю та перцем, доводимо до кипіння.

Тепер викладаємо сюди локшину варимо до готовності близько 5-7 хвилин.

Класичний курячий суп з локшиною готовий. Розливайте по тарілках та подавайте до столу. Можна доповнити зеленою цибулею!












