Як приготувати круасани з листкового бездріжджового тіста?
Яскравий десерт для сімейного сніданку або чаювання – круасани з хрусткого листкового тіста. На приготування не піде багато часу, а смак домашнього ласощі залишиться надовго.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 5
Інгредієнти:
- Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
- Борошно – 1 ч. л.
- Шоколад темний – 100 гр.
- Горіхи волоські – за смаком.
- Джем – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо продукти для начинки. Шоколад і волоські горіхи слід подрібнити.
2. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо, а потім розділяємо на трикутники.
3. В основу кожного трикутника кладемо трохи начинки. Джем поєднуємо з шматочками вершкового масла, а шоколад з горіхами.
4. Починаємо акуратно загорнути начинку в тісто.
5. Формуємо акуратні круасани.
6. Перекладаємо їх на деко з пергаментом.
7. Обмазуємо збитим яйцем для освіти рум’янцю.
8. Випікаємо близько 15-20 хвилин при температурі духової шафи 200 градусів.
9. Апетитні круасани з начинкою готові. Подавайте з чаєм!