Листкове бездріжджове тісто – 10 рецептів, що можна приготувати з покроковими фото

Як приготувати круасани з листкового бездріжджового тіста?

Яскравий десерт для сімейного сніданку або чаювання – круасани з хрусткого листкового тіста. На приготування не піде багато часу, а смак домашнього ласощі залишиться надовго.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 5

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
  • Борошно – 1 ч. л.
  • Шоколад темний – 100 гр.
  • Горіхи волоські – за смаком.
  • Джем – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти для начинки. Шоколад і волоські горіхи слід подрібнити.

2. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо, а потім розділяємо на трикутники.

3. В основу кожного трикутника кладемо трохи начинки. Джем поєднуємо з шматочками вершкового масла, а шоколад з горіхами.

4. Починаємо акуратно загорнути начинку в тісто.

5. Формуємо акуратні круасани.

6. Перекладаємо їх на деко з пергаментом.

7. Обмазуємо збитим яйцем для освіти рум’янцю.

8. Випікаємо близько 15-20 хвилин при температурі духової шафи 200 градусів.

9. Апетитні круасани з начинкою готові. Подавайте з чаєм!