Малосольні кабачки швидкого приготування – 5 рецептів з покроковими фото

Малосольні кабачки швидкого приготування – це одна із самих літніх закусок, які тільки можна придумати! За рахунок того, що овочева нарізка не проходить ніякої теплову обробку, кабачок зберігає в собі максимальну кількість вітамінів і корисних речовин. В якості добавок ви можете використовувати такі ароматні компоненти, як, наприклад, свіжий кріп або дрібно нарізану петрушку. І якщо раніше ви ніколи не готували кабачки таким чином, то швидше пробуйте і ви залишитеся задоволені!

Малосольні кабачки швидкого приготування

Малосольні кабачки швидкого приготування – це ароматна і незвичайна літня закуска, яка замінить вам звичні овочеві салати і здивує ваші смакові рецептори. Від початку процесу готування і до дегустації у вас піде менше півгодини!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Кабачок 400 гр.
  • Часник 4 зуб.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Соус соєвий 1 ст. л.
  • Оцет яблучний 6% 1 ст. л.
  • Гранатовий соус 1 ч. л.
  • Мед 1 ч. л.
  • Базилік сушений 1 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Кріп 5 гр.
  • Перець чорний мелений 1 щіпка

Процес приготування:

  1. Малосольні кабачки швидкого приготування готуються дуже просто. Для прискорення процесу і власного зручності, готуємо все необхідне.
  2. У піалі збиваємо до однорідності мед, оцет, соєвий і гранатовий соуси, олія, перець мелений і сіль.
  3. Доповнюємо емульсію часником, пропущеним через прес і базиліком.
  4. Кабачок обполіскуємо під струменем води і перетворюємо в слайсы за допомогою овочечистки.
  5. Основний компонент разом з подрібненим кропом поміщаємо в пакет.
  6. Заливаємо маринадом.
  7. Пакет зав’язуємо і активно струшуємо вміст, прибираємо на полицю холодильної камери на 10-15 хвилин.
  8. За закінчення часу, закуску готуємо та подаємо. Приємного апетиту!