Малосольні кабачки швидкого приготування – це одна із самих літніх закусок, які тільки можна придумати! За рахунок того, що овочева нарізка не проходить ніякої теплову обробку, кабачок зберігає в собі максимальну кількість вітамінів і корисних речовин. В якості добавок ви можете використовувати такі ароматні компоненти, як, наприклад, свіжий кріп або дрібно нарізану петрушку. І якщо раніше ви ніколи не готували кабачки таким чином, то швидше пробуйте і ви залишитеся задоволені!
Малосольні кабачки швидкого приготування
Малосольні кабачки швидкого приготування – це ароматна і незвичайна літня закуска, яка замінить вам звичні овочеві салати і здивує ваші смакові рецептори. Від початку процесу готування і до дегустації у вас піде менше півгодини!
Інгредієнти на
2 порц.
- Кабачок 400 гр.
- Часник 4 зуб.
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Соус соєвий 1 ст. л.
- Оцет яблучний 6% 1 ст. л.
- Гранатовий соус 1 ч. л.
- Мед 1 ч. л.
- Базилік сушений 1 ч. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Кріп 5 гр.
- Перець чорний мелений 1 щіпка
Процес приготування:
- Малосольні кабачки швидкого приготування готуються дуже просто. Для прискорення процесу і власного зручності, готуємо все необхідне.
- У піалі збиваємо до однорідності мед, оцет, соєвий і гранатовий соуси, олія, перець мелений і сіль.
- Доповнюємо емульсію часником, пропущеним через прес і базиліком.
- Кабачок обполіскуємо під струменем води і перетворюємо в слайсы за допомогою овочечистки.
- Основний компонент разом з подрібненим кропом поміщаємо в пакет.
- Заливаємо маринадом.
- Пакет зав’язуємо і активно струшуємо вміст, прибираємо на полицю холодильної камери на 10-15 хвилин.
- За закінчення часу, закуску готуємо та подаємо. Приємного апетиту!
