Мяке печиво – 10 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

М’яке печиво за 2 хвилини на швидку руку

Простіше, ніж збігати в магазин, може бути тільки процес готування повітряного і тане в роті печива, з приготуванням якого впорається навіть дитина. А час, проведений на кухні настільки мало, що ласощі буде довше перебувати в духовій шафі.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Масло вершкове – 125 гр.
  • Борошно – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 75 гр.
  • Ванілін – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо охолоджуємо шматочок вершкового масла і нарізаємо його невеликими шматочками.Крок 2. До маслу порціями підсипаємо борошно і ретельно розтираємо виделкою, аналогічним способом вводимо цукровий пісок і ванілін.

Крок 3. Продовжуємо перетирати компоненти до того моменту, поки маса не почне липнути.

Крок 4. Тепер починаємо місити тісто руками і формуємо кулю.

Крок 5. Скачуємо з вершкової маси ковбаску і нарізаємо ножем нетовстими шматочками. Випікаємо на пергаменті близько 25 хвилин (до рум’яного кольору) при 180 градусах.Крок 6. Рум’яне печиво охолодити при кімнатній температурі і заварюємо чай. Приємного апетиту!