Італійський овочевий суп мінестроне
Влаштуйте своїм близьким день італійської кухні. На обід можна подати вишуканий овочевий суп мінестроне. Готувати його можна практично з будь-якого набору овочів, головна фішка – це спеції і оригінальна подача.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Часник – 5 зуб.
- Петрушка – 1 пучок.
- Квасоля біла варена – 150 гр.
- Соус томатний – 500 мл
- Бульйон – 1 л
- Горошок зелений – 100 гр.
- Масло оливкова – 50 мл
- Розмарин – 1 ч. л.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Лук порей – 1 шт.
- Селера – 3 шт.
- Сир – 30 гр.
Процес приготування:
1. Наріжте ріпчасту цибулю, цибулю-порей, селеру і моркву. У каструлю з товстим дном влийте оливкове масло, прогрійте його і викладіть овочі.
2. Також додайте часник, лавровий лист, розмарин і зелений горошок. Тушкуйте овочі на повільному вогні 15 хвилин.
3. У блендері змішайте варену квасолю, бульйон і томатний соус.
4. Потім отриману масу влийте в каструлю і варіть 15 хвилин.
5. Готовий суп посипте рубаною зеленню і тертим сиром. Подавайте мінестроне в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!