Овочевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Італійський овочевий суп мінестроне

Влаштуйте своїм близьким день італійської кухні. На обід можна подати вишуканий овочевий суп мінестроне. Готувати його можна практично з будь-якого набору овочів, головна фішка – це спеції і оригінальна подача.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Часник – 5 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Квасоля біла варена – 150 гр.
  • Соус томатний – 500 мл
  • Бульйон – 1 л
  • Горошок зелений – 100 гр.
  • Масло оливкова – 50 мл
  • Розмарин – 1 ч. л.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Лук порей – 1 шт.
  • Селера – 3 шт.
  • Сир – 30 гр.

Процес приготування:

1. Наріжте ріпчасту цибулю, цибулю-порей, селеру і моркву. У каструлю з товстим дном влийте оливкове масло, прогрійте його і викладіть овочі.

2. Також додайте часник, лавровий лист, розмарин і зелений горошок. Тушкуйте овочі на повільному вогні 15 хвилин.

3. У блендері змішайте варену квасолю, бульйон і томатний соус.

4. Потім отриману масу влийте в каструлю і варіть 15 хвилин.

5. Готовий суп посипте рубаною зеленню і тертим сиром. Подавайте мінестроне в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!