Паста з креветками з вершковому соусі – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Покроковий рецепт приготування пасти з креветками у вершково-томатному соусі

Якщо ви не знаєте, що приготувати на святковий обід, рекомендую скористатися простим і дуже смачним рецептом пасти, приготовленої з креветками у вершково-томатному соусі. Блюдо виходить неймовірно апетитною, ароматним, насиченим смаком.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Вершки жирні – 100 мл
  • Креветки тигрові – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Спагетті – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • томатна Паста – 100 гр.
  • Перець чорний – за смаком
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Базилік – пучок

Процес приготування:

1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти.

2. У глибоку каструлю з товстим дном налити велику кількість холодної води, а потім поставте її на середній вогонь і доведіть до кипіння. Викладіть необхідну кількість спагетті і варіть протягом часу, зазначеного на упаковці макаронних виробів.

3. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, а потім подрібніть гострим ножем. Тигрові креветки очистити від панцира, кишечника і хвостиків.

4. Глибоку сковороду з товстим дном добре розігрійте на помірному вогні, потім викладіть необхідну кількість вершкового масла, повністю розтопіть його і додайте в сковороду подрібнений ріпчаста цибуля і часник, обсмажте до розм’якшення.

5. У глибокій ємності змішайте необхідну кількість жирних вершків і томатної пасти. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

6. А потім викладіть в сковороду. Добре перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком.

7. Викладіть підготовлені тигрові креветки. Готуйте буквально кілька хвилин, постійно помішуючи.

8. Спагетті злийте через сито або друшляк і залиште на деякий час, щоб зайва рідина скла. Спагетті викладіть в сковороду, добре перемішайте і прогрійте до теплого стану.

9. Готову страву подавайте на стіл порційно, прикрасивши веточкой базиліка.

Приємного апетиту!