Покроковий рецепт приготування пасти з креветками у вершково-томатному соусі
Якщо ви не знаєте, що приготувати на святковий обід, рекомендую скористатися простим і дуже смачним рецептом пасти, приготовленої з креветками у вершково-томатному соусі. Блюдо виходить неймовірно апетитною, ароматним, насиченим смаком.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Вершки жирні – 100 мл
- Креветки тигрові – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- томатна Паста – 100 гр.
- Перець чорний – за смаком
- Масло вершкове – 30 гр.
- Базилік – пучок
Процес приготування:
1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. У глибоку каструлю з товстим дном налити велику кількість холодної води, а потім поставте її на середній вогонь і доведіть до кипіння. Викладіть необхідну кількість спагетті і варіть протягом часу, зазначеного на упаковці макаронних виробів.
3. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, а потім подрібніть гострим ножем. Тигрові креветки очистити від панцира, кишечника і хвостиків.
4. Глибоку сковороду з товстим дном добре розігрійте на помірному вогні, потім викладіть необхідну кількість вершкового масла, повністю розтопіть його і додайте в сковороду подрібнений ріпчаста цибуля і часник, обсмажте до розм’якшення.
5. У глибокій ємності змішайте необхідну кількість жирних вершків і томатної пасти. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
6. А потім викладіть в сковороду. Добре перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком.
7. Викладіть підготовлені тигрові креветки. Готуйте буквально кілька хвилин, постійно помішуючи.
8. Спагетті злийте через сито або друшляк і залиште на деякий час, щоб зайва рідина скла. Спагетті викладіть в сковороду, добре перемішайте і прогрійте до теплого стану.
9. Готову страву подавайте на стіл порційно, прикрасивши веточкой базиліка.
Приємного апетиту!