Підлива зі свинини з цибулею та морквою на сковороді
Підлива зі свинини з цибулею та морквою на сковороді — це легке в приготуванні і смачне частування, яке можна подавати як доповнення до рису або картоплі. Овочі надають страві свіжий смак і роблять її більш соковитою і цікавим. Обов’язково беріть на замітку!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Свинина – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- томатний Сік – 150 мл
- Бульйон м’ясний – 200 мл
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – за смаком.
- Спеції для м’яса – за смаком.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Вода – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо свинину і нарізаємо його невеликими шматочками.
Крок 2. Обсмажуємо м’ясо на сковороді з рослинною олією до зміни кольору. Після свинину доповнюємо подрібненою цибулею з морквою. Обсмажуємо все разом ще 5-7 хвилин.
Крок 3. Вливаємо сюди бульйон і томатний сік. Додаємо сіль і спеції. Перемішуємо.
Крок 4. Вимішуємо борошно в невеликій кількості води до зникнення грудочок.
Крок 5. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні близько 30 хвилин, накривши кришкою. Ближче до кінця процесу вливаємо суміш з борошном. Перемішуємо до загустіння.
Крок 6. За 5 хвилин до готовності доповнюємо вміст подрібненим часником.
Крок 7. Підлива з свинини з цибулею та морквою на сковороді готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!