Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива зі свинини з цибулею та морквою на сковороді

Підлива зі свинини з цибулею та морквою на сковороді — це легке в приготуванні і смачне частування, яке можна подавати як доповнення до рису або картоплі. Овочі надають страві свіжий смак і роблять її більш соковитою і цікавим. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • томатний Сік – 150 мл
  • Бульйон м’ясний – 200 мл
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для м’яса – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Вода – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину і нарізаємо його невеликими шматочками.

Крок 2. Обсмажуємо м’ясо на сковороді з рослинною олією до зміни кольору. Після свинину доповнюємо подрібненою цибулею з морквою. Обсмажуємо все разом ще 5-7 хвилин.

Крок 3. Вливаємо сюди бульйон і томатний сік. Додаємо сіль і спеції. Перемішуємо.

Крок 4. Вимішуємо борошно в невеликій кількості води до зникнення грудочок.

Крок 5. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні близько 30 хвилин, накривши кришкою. Ближче до кінця процесу вливаємо суміш з борошном. Перемішуємо до загустіння.

Крок 6. За 5 хвилин до готовності доповнюємо вміст подрібненим часником.

Крок 7. Підлива з свинини з цибулею та морквою на сковороді готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!