Домашня піца з майонезом, сметаною і ковбасою
Смачну домашню піцу з ковбасою легко приготувати в сковороді на майонезі і сметані. Таке частування підійде в якості поживного перекусу для всієї родини. Спробуйте!
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Майонез – 4 ст. л.
- Сметана – 4 ст. л.
- Борошно – 9 ст.л.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
Для начинки:
- Ковбаса – 100 гр.
- Сарделька – 1 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Кетчуп – 2 ч. л.
Процес приготування:
1. У глибоку тарілку занурюємо сметану.
2. Сюди ж викладаємо майонез.
3. Розбиваємо в масу два курячих яйця.
4. Солимо і вимішуємо до однорідності.
5. Всипаємо вказану кількість борошна.
6. Збиваємо заготовку до отримання однорідного складу.
7. Дрібно розбираємо сардельку.
8. Також чинимо і з шматочком ковбаси.
9. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом.
10. Вливаємо сюди рідке тісто і акуратно його розподіляємо по сковороді.
11. Зверху поливаємо кетчупом.
12. Викладаємо шматочки ковбаси і сардельки. Накриваємо кришкою і готуємо 10 хвилин.
13. Робимо це на слабкому вогні.
14. В цей час натираємо сир.
15. Посипаємо заготівлю сиром і готуємо ще 10 хвилин.
16. Яскрава за смаком піца на сковороді готова!