ПП салат з тунцем і яйцем на вечерю
ПП салат з тунцем і яйцем на вечерю – ідеальний варіант. Салат виглядає ошатно і прикрасить будь-який прийом їжі. А на святковому столі буде виглядати не гірше делікатесів. Рецепт максимально простий – приготує не те, що недосвідчена господиня, а навіть дитина. Інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. Пробуйте, це надзвичайно смачно!
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 1
Склад:
- Тунець консервований – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Огірки – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Салат листовий – 1 пучок.
- Масло оливкове – 20 гр.
- Цибуля ріпчаста – 10 гр.
- Маслини без кісточок – 5 шт.
- Яйце варене – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо салатні листя, огірок і помідор. Відкорковуємо консерви.
Крок 2. Маслини ріжемо кільцями.
Крок 3. Огірок розрізаємо вздовж і ріжемо скибочками.
Крок 4. На блюдо викладаємо маслини. Далі – трохи рваних листя.
Крок 5. Листя рвемо подрібніше і окремо змішуємо з огірками.
Крок 6. Помідори нарізаємо довільно.
Крок 7. Шматочки перекладаємо в чашу до решти інгредієнтів. Поливаємо оливковою олією. Солимо за смаком. Розмішуємо.
Крок 8. Салат перекладаємо на блюдо.
Крок 9. Очищаємо цибулю й ріжемо кільцями. Посипаємо салат.
Крок 10. З консервів зливаємо рідину. Рибу викладаємо по центру.
Крок 11. Заздалегідь відварюємо яйце і очищаємо від шкаралупи. Ріжемо на четвертинки і розподіляємо по салату. Салат готовий! Приємного апетиту!