ПП салат з тунцем – 6 рецептів приготування з покроковими фото

ПП салат з тунцем і яйцем на вечерю

ПП салат з тунцем і яйцем на вечерю – ідеальний варіант. Салат виглядає ошатно і прикрасить будь-який прийом їжі. А на святковому столі буде виглядати не гірше делікатесів. Рецепт максимально простий – приготує не те, що недосвідчена господиня, а навіть дитина. Інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. Пробуйте, це надзвичайно смачно!

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1

Склад:

  • Тунець консервований – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Салат листовий – 1 пучок.
  • Масло оливкове – 20 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 10 гр.
  • Маслини без кісточок – 5 шт.
  • Яйце варене – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо салатні листя, огірок і помідор. Відкорковуємо консерви.

Крок 2. Маслини ріжемо кільцями.

Крок 3. Огірок розрізаємо вздовж і ріжемо скибочками.

Крок 4. На блюдо викладаємо маслини. Далі – трохи рваних листя.

Крок 5. Листя рвемо подрібніше і окремо змішуємо з огірками.

Крок 6. Помідори нарізаємо довільно.

Крок 7. Шматочки перекладаємо в чашу до решти інгредієнтів. Поливаємо оливковою олією. Солимо за смаком. Розмішуємо.

Крок 8. Салат перекладаємо на блюдо.

Крок 9. Очищаємо цибулю й ріжемо кільцями. Посипаємо салат.

Крок 10. З консервів зливаємо рідину. Рибу викладаємо по центру.

Крок 11. Заздалегідь відварюємо яйце і очищаємо від шкаралупи. Ріжемо на четвертинки і розподіляємо по салату. Салат готовий! Приємного апетиту!