Салат з тунцем і авокадо
Салат з тунцем і авокадо – ідеально збалансований перекус для тих, хто стежить за калорійністю страв або худне на дефіцит калорій. Ароматний і смачний салат доводить, що і на дієті можна харчуватися смачно! При цьому не витрачати на приготування багато часу.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3
Склад:
- Тунець консервований – 185 гр.
- Сіль – за смаком.
- Огірки – 150 гр.
- Авокадо – 170 гр.
- Зелень свіжа – 15 гр.
- Масло рослинне – 20 мл
- Цибуля ріпчаста червоний – 70 гр.
- Сік лимона – 0,5 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Збираємо складові. Огірок промиваємо разом із зеленню і авокадо. Відкриваємо консервований тунець.
Крок 2. Зливаємо рідину з консервів, для зручності використовуємо сито.
Крок 3. Видаляємо кінчики з огірка, ріжемо скибочками і перекладаємо в миску.
Крок 4. Стиглий авокадо чистимо і ріжемо довільно. З лука знімаємо піну, нарізаємо тонкими четвертинками. Перекладаємо в салатник разом з авокадо.
Крок 5. Додаємо підготовлену рибу.
Крок 6. Оброблену зелень (кріп, петрушку, зелений лук) подрібнюємо і викладаємо до складових.
Крок 7. Присмачую видавленим лимонним соком (можна використовувати покупну заправку або свіжий лимон). Приправляємо сіллю і перцем за смаком. Поливаємо олією (при бажанні використовуємо рідина від тунця).
Крок 8. Об’єднуємо компоненти.
Крок 9. Перекладаємо в посуд для подавання. Їмо і отримуємо задоволення. Приємного апетиту!