ПП салат з тунцем – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Салат з тунцем і авокадо

Салат з тунцем і авокадо – ідеально збалансований перекус для тих, хто стежить за калорійністю страв або худне на дефіцит калорій. Ароматний і смачний салат доводить, що і на дієті можна харчуватися смачно! При цьому не витрачати на приготування багато часу.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Тунець консервований – 185 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Огірки – 150 гр.
  • Авокадо – 170 гр.
  • Зелень свіжа – 15 гр.
  • Масло рослинне – 20 мл
  • Цибуля ріпчаста червоний – 70 гр.
  • Сік лимона – 0,5 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо складові. Огірок промиваємо разом із зеленню і авокадо. Відкриваємо консервований тунець.

Крок 2. Зливаємо рідину з консервів, для зручності використовуємо сито.

Крок 3. Видаляємо кінчики з огірка, ріжемо скибочками і перекладаємо в миску.

Крок 4. Стиглий авокадо чистимо і ріжемо довільно. З лука знімаємо піну, нарізаємо тонкими четвертинками. Перекладаємо в салатник разом з авокадо.

Крок 5. Додаємо підготовлену рибу.

Крок 6. Оброблену зелень (кріп, петрушку, зелений лук) подрібнюємо і викладаємо до складових.

Крок 7. Присмачую видавленим лимонним соком (можна використовувати покупну заправку або свіжий лимон). Приправляємо сіллю і перцем за смаком. Поливаємо олією (при бажанні використовуємо рідина від тунця).

Крок 8. Об’єднуємо компоненти.

Крок 9. Перекладаємо в посуд для подавання. Їмо і отримуємо задоволення. Приємного апетиту!