Пшенична каша – 10 рецептів приготування розсипчастої пшеничної каші з покроковими фото

Пшенична каша – це поживне та корисне частування для вашого домашнього столу. Така каша послужить чудовим гарніром або самостійною стравою. Для її приготування використовуйте нашу перевірену кулінарну добірку з десяти рецептів з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Розсипчаста пшенична каша на воді в каструлі на плиті

Розсипчаста пшенична каша на воді в каструлі на плиті стане ідеальним гарніром для ваших страв. Така каша виходить дуже смачною, апетитною та поживною. Спробуйте приготувати її за нашим перевіреним покроковим рецептом з фотографіями. Урізноманітнюйте своє меню!

Інгредієнти:

на – 2 порції

  • Борошно пшеничне – 170 гр.
  • Вода – 700 мл.
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Олія вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Як зварити розсипчасту пшеничну кашу? Підготуємо необхідні продукти у потрібній кількості.

Крупу спочатку заливаємо водою, перемішуємо і прибираємо все сміття, яке спливає на поверхні. Далі крупу промиваємо за допомогою дрібного сита та перекладаємо в каструлю з товстим дном.

Заливаємо підготовлену крупу зазначеною кількістю води, також додаємо сюди сіль. Закриваємо заготовку кришкою та доводимо до кипіння. При цьому обов’язково прибираємо піну.

Після закипання вогонь зменшуємо та варимо кашу ще близько 25-30 хвилин.

Потім вогонь вимикаємо та в кашу викладаємо вершкове масло.

Потім вогонь вимикаємо та в кашу викладаємо вершкове масло.

Розсипчаста пшенична каша на воді у каструлі на плиті готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!