Простий салат «Мисливський» з копченою куркою
Рецепт салату дуже простий. Його приготування займе не більше десяти хвилин вашого часу, а результат перевершить всі очікування. Інгредієнти страви відмінно доповнюють один одного і дарують неймовірний смак.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 10 хв.
Кількість порцій – 1.
Склад:
- Курка копчена — 250 гр.
- Цибуля — 1 шт.
- Огірок маринований або солоний — 2 шт.
- Петрушка — 1 пучок.
- Сухарики — 1 пачка.
- Часник — 1 зуб.
- Майонез — 2 ст. л.
- Сік лимонний — за смаком.
- Перець чорний мелений — за смаком.
- Сіль — 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Для приготування салату краще всього взяти стегенце, так як м’ясо грудки суховатое. Також можна використовувати крила птаха. Зрізаємо м’ясо з кістки. Не знімаючи шкіру, нарізаємо його кубиками. Перекладаємо курку в салатник.
Крок 2. Для салату краще всього підійде червоний лук. Використовувати його необов’язково, але бажано. Очищаємо цибулину від лушпиння і розрізаємо навпіл уздовж, а потім нарізаємо кожну половинку кубиками. Перекладаємо цибулю до курки.
Крок 3. Пару солоних огірків розрізаємо навпіл уздовж, а потім подрібнюємо часточками ножем. Відправляємо інгредієнт в салатник.
Крок 4. Споліскуємо невеликий пучок петрушки. Струшуємо його і позбавляємо стебла зелені від листя. Листя нарізаємо не дуже дрібно. Перекладаємо до решти інгредієнтів.
Крок 5. Відкриваємо пакет з сухариками і висипаємо інгредієнт в салатник.
Крок 6. Очищений зубок часнику видавлюємо через землянку прямо в салатник. Присмачую салат чорним перцем і додаємо пару ложок майонезу. Вимиваємо лимон і видавлюємо з однієї його половинки трохи лимонного соку в салат. Додаємо маленьку щіпку солі. Перемішуємо салат і пробуємо.
Приємного апетиту!