Дуже смачний салат з мисливськими ковбасками
До вибору ковбасок для салату потрібно підходити уважно. Вибирайте продукт тільки перевірених виробників, тоді салат точно вийде дуже смачним. Огірки підійдуть як мариновані, так і солоні.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Кількість порцій – 1.
Склад:
- Картопля — 2 шт.
- Ковбаски мисливські — 120 гр.
- Огірок солоний — 2 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Сіль — 1 щіпка.
- Майонез — 20 мл
- Кріп — 2-3 гілки.
- Вода — для варіння.
Процес приготування:
Крок 1. Сирі картоплини вимиваємо водою, ретельно змиваючи бруд з коренеплодів. Покласти картоплю в каструлю. Для варіння інгредієнта нам знадобиться очищена вода. Заливаємо її в ємність. Коли картопля розм’якшиться, зливаємо рідину з каструлі в раковину. Остуджуємо інгредієнт і знімаємо шкірку. Нарізаємо кубиками.
Крок 2. Мисливські ковбаски вимиваємо проточною водою. Позбавляємо їх від вологи з допомогою паперових рушників. Нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо в салатник.Крок 3. Солоні огірки розрізаємо вздовж навпіл, а потім подрібнюємо на кубики. Викладаємо в салатник.
Крок 4. Цибулину, очищену від лушпиння, нарізаємо соломкою або півкільцями. Гілки кропу вимиваємо водою і струшуємо, позбавляючи від зайвої рідини. Дрібно нарізаємо зелень і викладаємо в салатник. Солимо блюдо. Якщо цибулина гірчить, її можна обшпарити окропом перед додаванням в салат.
Крок 5. Заправляємо салат соусом. Перемішуємо його і відразу подаємо до столу, інакше страва стане водянистим з-за соку огірка.
Приємного апетиту!