Салат з крабовими паличками і червоною квасолею
Улюблений багатьма крабовий салат можна приготувати з додаванням червоної консервованої квасолі. Таке частування вийде ще більш ситним і яскравим смаком. Використовуйте для виконання страви, простий покроковий рецепт.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банку.
- Рис – 100 гр.
- крабові Палички – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сир твердий – 150 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Відварюємо рис до готовності в підсоленій воді, після чого промиваємо його під водою.
2. Викладаємо рис в загальну миску і доповнюємо консервованою квасолею.
3. Подрібнюємо крабові палички і кладемо їх в загальну масу.
4. Відварюємо яйця, остуджуємо, очищаємо і дрібно нарізаємо їх.
5. Сюди ж натираємо сир на дрібній або середній тертці.
6. Доповнюємо інгредієнти продавлений часником.
7. Заправляємо частування майонезом і розмішуємо його.
8. Соковитий крабовий салат з квасолею готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!