Салат з червоної консервованої квасолею – 10 смачних і простих рецептів з фото

Салат з крабовими паличками і червоною квасолею

Улюблений багатьма крабовий салат можна приготувати з додаванням червоної консервованої квасолі. Таке частування вийде ще більш ситним і яскравим смаком. Використовуйте для виконання страви, простий покроковий рецепт.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банку.
  • Рис – 100 гр.
  • крабові Палички – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Відварюємо рис до готовності в підсоленій воді, після чого промиваємо його під водою.

2. Викладаємо рис в загальну миску і доповнюємо консервованою квасолею.

3. Подрібнюємо крабові палички і кладемо їх в загальну масу.

4. Відварюємо яйця, остуджуємо, очищаємо і дрібно нарізаємо їх.

5. Сюди ж натираємо сир на дрібній або середній тертці.

6. Доповнюємо інгредієнти продавлений часником.

7. Заправляємо частування майонезом і розмішуємо його.

8. Соковитий крабовий салат з квасолею готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!