Смачний і поживний салат із солоною червоною рибою і авокадо
Легкий, але в той же час поживний салат виходить з солоної червоної риби і авокадо. Продукти чудово доповнюють один одного в одній закуски. Таке блюдо можна подавати на звичайний домашній вечерю або для святкового столу.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Риба червона солона – 200 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Червону солону рибу вибираємо за смаком. Потім нарізаємо її на невеликі кубики.
2. Авокадо розрізаємо на дві частини. Акуратно витягаємо кісточку і знімаємо шкірку. Сам плід також нарізаємо кубиками.
3. Помідори для салату краще вибирати тверді і не дуже соковиті. Моєму їх під водою і подрібнюємо.
4. Свіжу зелень промиваємо і даємо їй обсохнути. Дрібно нарізаємо її ножем.
5. У глибокій салатниці з’єднуємо всі підготовлені продукти, солимо їх і заправляємо оливковою олією. Готово, подаємо холодну закуску до столу!