Салат з червоною рибою – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смачний і поживний салат із солоною червоною рибою і авокадо

Легкий, але в той же час поживний салат виходить з солоної червоної риби і авокадо. Продукти чудово доповнюють один одного в одній закуски. Таке блюдо можна подавати на звичайний домашній вечерю або для святкового столу.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Риба червона солона – 200 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Червону солону рибу вибираємо за смаком. Потім нарізаємо її на невеликі кубики.

2. Авокадо розрізаємо на дві частини. Акуратно витягаємо кісточку і знімаємо шкірку. Сам плід також нарізаємо кубиками.

3. Помідори для салату краще вибирати тверді і не дуже соковиті. Моєму їх під водою і подрібнюємо.

4. Свіжу зелень промиваємо і даємо їй обсохнути. Дрібно нарізаємо її ножем.

5. У глибокій салатниці з’єднуємо всі підготовлені продукти, солимо їх і заправляємо оливковою олією. Готово, подаємо холодну закуску до столу!