Салат з червоною рибою – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ароматний салат з червоною рибою і свіжим огірком

Ніжний і простий салат виходить з червоної риби і огірків. Блюдо виходить свіжим і ароматним. Подавайте його для невеликого легкого вечері на двох.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Риба червона – 120 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Салат листовий – 1 пучок.
  • Яйце перепелине – 4 шт.
  • Зелень – 0,5 пучка.

Для заправки:

  • Масло оливкове – 90 мл
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 год .л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Листя салату промиваємо, даємо їм обсохнути і розриваємо руками на невеликі шматочки. Укладаємо продукт на дно плоскої тарілки.

2. Далі тонкими кружечками поділяємо огірок. Викладаємо овоч на салатні листочки.

3. Вибираємо за смаком червону рибу, при необхідності звільняємо від кісток і подрібнюємо. Також відправляємо в тарілку.

4. Відварюємо яйця перепелині, ділимо їх на половинки і кладемо до решти інгредієнтів.

5. Тепер приготуємо салатну заправку. У невеликій тарілці розмішуємо оливкова олія з лимонним соком, гірчицею, сіллю і спеціями.

6. Посипаємо закуску зеленню, поливаємо пряної заправкою, охолоджуємо і подаємо до столу. Готово!