Салат з куркою, ананасом і грибами

Салат з куркою, ананасом, грибами і картоплею

Яскравий, смачний і поживний салат для вашого столу – з картоплі, курки, грибів і ананаса. Таке частування підійде як для святкового меню, так і для вечері в вузькому сімейному колі. Спробуйте!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 150 гр.
  • Гриби печериці – 120 гр.
  • Ананас консервований – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Куряче філе і картоплю відразу відварюємо і остуджуємо, гриби гарненько промиваємо під водою.

2. Цибулю і печериці ріжемо дрібними кубиками.

3. Очищаємо відварну картоплю натираємо його на крупній тертці.

4. Також чинимо і з шматочком твердого сиру.

5. На дрібні шматочки розбираємо відварне філе і консервований ананас.

6. Гриби з цибулею смажимо до золотистого відтінку в рослинному маслі.

7. За допомогою формувального кільця викладаємо шари. Спочатку кладемо картоплю, обмазуємо її майонезом, солимо, перчимо і доповнюємо цибулею з грибами і шматочками ананаса.

8. Далі укладаємо куряче філе. Знову обмазуємо майонезом.

9. Посипаємо заготівлю тертим сиром.

10. Охолоджуємо салат, прикрашаємо зеленню за смаком і подаємо до столу. Готово!