Салат з куркою, ананасом, грибами і картоплею
Яскравий, смачний і поживний салат для вашого столу – з картоплі, курки, грибів і ананаса. Таке частування підійде як для святкового меню, так і для вечері в вузькому сімейному колі. Спробуйте!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 150 гр.
- Гриби печериці – 120 гр.
- Ананас консервований – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Сир твердий – 80 гр.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Куряче філе і картоплю відразу відварюємо і остуджуємо, гриби гарненько промиваємо під водою.
2. Цибулю і печериці ріжемо дрібними кубиками.
3. Очищаємо відварну картоплю натираємо його на крупній тертці.
4. Також чинимо і з шматочком твердого сиру.
5. На дрібні шматочки розбираємо відварне філе і консервований ананас.
6. Гриби з цибулею смажимо до золотистого відтінку в рослинному маслі.
7. За допомогою формувального кільця викладаємо шари. Спочатку кладемо картоплю, обмазуємо її майонезом, солимо, перчимо і доповнюємо цибулею з грибами і шматочками ананаса.
8. Далі укладаємо куряче філе. Знову обмазуємо майонезом.
9. Посипаємо заготівлю тертим сиром.
10. Охолоджуємо салат, прикрашаємо зеленню за смаком і подаємо до столу. Готово!