Салат з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою
Склад інгредієнтів для цього салату дуже простий і найчастіше ці продукти є в будь-якому холодильнику. Завдяки пекінській капусті закуска виходить соковитою, шинка робить його ситним, а кукурудза додає яскраві нотки у смак закуски.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій: 4-6.
Склад:
- Капуста пекінська – 300 гр.
- Шинка – 200 гр.
- Помідори – 3 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Майонез – 200 мл
- Сухарі пшеничні – 50 гр.
Процес приготування:
1. Підготуйте продукти. Овочі вимити.
2. Пекінську капусту наріжте кубиками або смужками.
3. Шинку наріжте дрібними кубиками.
4. Помідори і перець наріжте кубиками.
5. З кукурудзи злити сік і викладіть її в миску.
6. Заправте салат майонезом, перемішайте.
7. Безпосередньо перед подачею посипте салат сухариками.
Приємного апетиту!