Простий і смачний салат з пекінською капустою, куркою і ананасами
Салат для тих, хто любить незвичайні поєднання продуктів. Нейтральне за смаком куряче філе відмінно поєднується з солодкими ананасами і хрусткою пекінською капустою. Салат виходить легким і смачним.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Ананас – 150 гр.(1/2 банки).
- Капуста пекінська – 150 гр.
- Сухарі – 50 гр.
- Сметана (майонез) – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Курячу грудку відварити в підсоленій воді, охолодіть в бульйоні і наріжте кубиками.
2. Пекінську капусту помийте і наріжте невеликими шматочками.
3. Ананас наріжте кубиками.
4. Викладіть інгредієнти в миску, заправте майонезом або сметаною по своєму смаку і при необхідності посоліть. Добре перемішайте салат.
5. Сухарики додайте в салат безпосередньо перед подачею, щоб вони не розмокли.
Приємного апетиту!