Смачний салат з печерицями та маринованими огірками
Оригінальна ідея для святкового меню — салат з маринованими огірками і печерицями. Частування вийде соковитим, смачним і неймовірно поживним. Спробуйте!
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Гриби печериці – 500 гр.
- Огірок солоний – 4 шт.
- Філе куряче – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Морква – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Масло рослинне – 30 мл
- Зелень – для прикраси.
Для заправки:
- Майонез – 100 мл
- Кефір – 100 мл
- Спеції – за смаком.
- Часник – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти.Крок 2. Подрібнюємо цибулю з грибами, моркву натираємо на тертці.
Крок 3. Обсмажуємо печериці в олії до готовності. Окремо підсмажуємо цибулю з морквою.
Крок 4. Куряче філе відварюємо з лавровими листками і сіллю, дрібно нарізаємо. Солоні огірки ріжемо кубиками.
Крок 5. Для заправки змішуємо кефір з майонезом, спеціями і подрібненим часником.Крок 6. З’єднуємо всі підготовлені компоненти в глибокій мисці.
Крок 7. Доповнюємо заправкою і перемішуємо.
Крок 8. Соковитий салат з грибами і солоними огірками готовий. Подавайте його до столу, прикрасивши зеленню.