Смажені баклажани з часником в яєчному клярі
Смажені баклажани з часником в яєчному клярі – це цікава і нескладна у виконанні закуска для вашого столу. Подавайте як самостійне частування або як гарнір. Ваші близькі не зможуть встояти. Тому обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з нашої збірки.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Баклажани – 2 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно – 5 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Часник – 4 зубчики.
- Масло рослинне для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо овочі для приготування смажених баклажанів з часником в яєчному клярі. Також підготуємо і інші продукти.
Крок 2. Баклажани ріжемо тонкими кружечками.
Крок 3. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску, збовтуємо їх виделкою до однорідності.
Крок 4. Відміряємо потрібну кількість борошна, перемішуємо її з сіллю і спеціями. Висипаємо в яєчну суміш і замішуємо однорідний кляр.
Крок 5. Занурюємо баклажани в кляр і перекладаємо їх в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до яскравої рум’яної скоринки.
Крок 6. Подрібнюємо часник будь-яким зручним способом і посипаємо їм баклажани перед подачею.
Крок 7. Смажені баклажани з часником в яєчному клярі готові. Швидше пробуйте!