Смажені баклажани з часником на сковороді – 10 рецептів з покроковими фото

Смажені баклажани з часником в яєчному клярі

Смажені баклажани з часником в яєчному клярі – це цікава і нескладна у виконанні закуска для вашого столу. Подавайте як самостійне частування або як гарнір. Ваші близькі не зможуть встояти. Тому обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з нашої збірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Баклажани – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Масло рослинне для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо овочі для приготування смажених баклажанів з часником в яєчному клярі. Також підготуємо і інші продукти.

Крок 2. Баклажани ріжемо тонкими кружечками.

Крок 3. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску, збовтуємо їх виделкою до однорідності.

Крок 4. Відміряємо потрібну кількість борошна, перемішуємо її з сіллю і спеціями. Висипаємо в яєчну суміш і замішуємо однорідний кляр.

Крок 5. Занурюємо баклажани в кляр і перекладаємо їх в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до яскравої рум’яної скоринки.

Крок 6. Подрібнюємо часник будь-яким зручним способом і посипаємо їм баклажани перед подачею.

Крок 7. Смажені баклажани з часником в яєчному клярі готові. Швидше пробуйте!