Соус для шаурми в домашніх умовах – 10 рецептів з покроковими фото

Простий і швидкий рецепт соусу для шаурми з майонезу

Приготувати соус для шаурми простіше всього з одного основного інгредієнта. В даному випадку це буде майонез. Подрібнивши зелень і часник, змішавши дані компоненти з майонезом, можна отримати простий, смачний і швидкий у приготуванні соус для домашньої шаурми. Використання часнику і зелені додасть готовому соусу деяку пікантність.

Час готування: 10 хв.

Час приготування: 5 хв.

Порцій – 2.

Склад:

  • Майонез – 150 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Петрушка – 20 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Коріандр – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Очистіть від лушпиння зубчики часнику.

2. Далі часник пропустіть через прес. За бажанням часник можна дрібно порізати гострим ножем або натерти на дрібній тертці.

3. Наступний крок – необхідно підготувати зелень. Промийте кріп, потім дрібно поріжте його на обробній дошці.

4. Петрушку також слід промити під проточною водою і подрібнити.

5. У миску викладаємо необхідну кількість майонезу.

6. Додаємо до майонезу часник, подрібнену зелень, чорний мелений перець і коріандр. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Соус повинен вийти однорідним.

7. Соус для шаурми з майонезу готовий! Використавши цей соус в приготуванні домашньої шаурми, вийде смачне і апетитне блюдо для всієї родини!

Приємного вам апетиту!