Простий і швидкий рецепт соусу для шаурми з майонезу
Приготувати соус для шаурми простіше всього з одного основного інгредієнта. В даному випадку це буде майонез. Подрібнивши зелень і часник, змішавши дані компоненти з майонезом, можна отримати простий, смачний і швидкий у приготуванні соус для домашньої шаурми. Використання часнику і зелені додасть готовому соусу деяку пікантність.
Час готування: 10 хв.
Час приготування: 5 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Майонез – 150 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Петрушка – 20 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Коріандр – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Очистіть від лушпиння зубчики часнику.
2. Далі часник пропустіть через прес. За бажанням часник можна дрібно порізати гострим ножем або натерти на дрібній тертці.
3. Наступний крок – необхідно підготувати зелень. Промийте кріп, потім дрібно поріжте його на обробній дошці.
4. Петрушку також слід промити під проточною водою і подрібнити.
5. У миску викладаємо необхідну кількість майонезу.
6. Додаємо до майонезу часник, подрібнену зелень, чорний мелений перець і коріандр. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Соус повинен вийти однорідним.
7. Соус для шаурми з майонезу готовий! Використавши цей соус в приготуванні домашньої шаурми, вийде смачне і апетитне блюдо для всієї родини!
Приємного вам апетиту!