Соус каррі з вершковим маслом
Соус каррі з вершковим маслом – це універсальна добавка до багатьох страв, з приготуванням якої впорається навіть той, хто вперше переступив поріг кухні. Зберігати такий продукт можна в холодильнику, накривши харчовою плівкою, однак, не більше 48 годин.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 250 мл
Інгредієнти:
- Приправа каррі – 4 ч. л.
- Молоко – 250 мл
- Масло вершкове – 20 гр.
- Борошно – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продуктовий набір.
Крок 2. У сотейнику з товстим дном на повільному полум’ї, розтоплюємо шматочок вершкового масла.
Крок 3. Всипаємо борошно і приправу каррі.
Крок 4. Інтенсивно перемішуємо і знімаємо з плити.
Крок 5. Заливаємо компоненти молоком і злегка присаливаем. Повертаємо на конфорку і доводимо до кипіння, а після даємо час остудитися до кімнатної температури.
Крок 6. Приємного апетиту!