Соус Каррі — 5 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Соус каррі з вершковим маслом

Соус каррі з вершковим маслом – це універсальна добавка до багатьох страв, з приготуванням якої впорається навіть той, хто вперше переступив поріг кухні. Зберігати такий продукт можна в холодильнику, накривши харчовою плівкою, однак, не більше 48 годин.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 250 мл

Інгредієнти:

  • Приправа каррі – 4 ч. л.
  • Молоко – 250 мл
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продуктовий набір.

Крок 2. У сотейнику з товстим дном на повільному полум’ї, розтоплюємо шматочок вершкового масла.

Крок 3. Всипаємо борошно і приправу каррі.

Крок 4. Інтенсивно перемішуємо і знімаємо з плити.

Крок 5. Заливаємо компоненти молоком і злегка присаливаем. Повертаємо на конфорку і доводимо до кипіння, а після даємо час остудитися до кімнатної температури.

Крок 6. Приємного апетиту!