Ароматний суп-пюре з печериць з вершками і плавленим сиром
Апетитний крем-суп, для приготування якого не займе багато вашого часу та сил. Плавлений сир, ніжні вершки і апетитні гриби разом створюють просто неймовірно смачний суп, який на вигляд і смак вийде не гірше, ніж у ресторані.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Печериці – 180 гр.
 - Картопля – 720 гр.
 - Вершки 20 % – 120 мл
 - Сир плавлений – 240 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 290 гр.
 - Морква – 100 гр.
 - Масло рослинне – 2 ст. л.
 - Вода – 1,8 л.
 - Спеції – за смаком
 - Сіль – за смаком
 - Зелень – за смаком
 
Процес приготування:
1. Очищаємо картоплю, нарізаємо часточками.
2. Наливаємо холодну воду в каструлю, насипаємо в неї часточки картоплі і доводимо воду до кипіння. Після цього варимо картоплю ще 15 хвилин.
3. Очищаємо моркву і нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю також очищаємо і дрібно ріжемо.
4. Промиваємо печериці, нарізаємо їх дрібними шматочками.
5. Висипаємо моркву, гриби і цибулю на сковороду з прогрітим олією, солимо їх і смажимо на середньому вогні близько 8 хвилин, помішуючи.
6. Трьом плавлений сир на крупній тертці.
7. Додаємо до варящемуся картоплі вміст сковороди і сир.
8. Помішуючи, вливаємо вершки, додаємо сіль і приправи. Після закипання варимо суп на слабкому вогні близько 5 хвилин.
9. Подаємо суп зі свіжої зеленню. Приємного апетиту!












