Торт Панчо з пряників без випічки
Десерт підійде для звичайного сімейного чаювання так і для святкового столу. Крем для просочення торта зі сметани й цукру необов’язково збивати. Досить просто перемішати його ложкою, так як торт і без того буде дуже солодким.
Час готування – 10 год 35 хв.
Час приготування – 35 хв.
Кількість порцій – 1.
Склад:
- шоколадні Пряники – 600 гр.
- Горіхи подрібнені – 50 гр.
- Сметана – 800 мл
- Банан – 3 шт.
- Цукор – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Викладаємо необхідну кількість сметани в глибоку миску. Додаємо цукор і перемішуємо ложкою масу до того моменту, поки цукор не розчиниться.Крок 2. Розрізаємо кожен пряник на три частини в будь-якому положенні. Очищені від шкірки банани нарізаємо слайсами невеликої товщини.
Крок 3. Беремо велике плоске блюдо. Занурюємо шматочки пряників в сметанний крем і викладаємо на дно страви. Зазори в шарі можна заповнювати шматочками пряників, поливаємо шар кремом.
Крок 4. Наступним буде шар з бананів, змащений кремом. Потім його слід покрити горіхами і новою порцією крему. Повторюємо викладку шарів з пряників, бананів і горіхів.
Крок 5. Поливаємо торт залишками крему. Натираємо на тертці шоколад і посипаємо їм ласощі. Ставимо торт в холодильник на 10 годин.Приємного апетиту!