Вершковий соус для макаронів – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Вершковий соус для макаронів – це неймовірно ніжний продукт, який зробить вашу страву смачнішою та цікавішою. Такий соус можна приготувати у різний спосіб. Найкращі кулінарні варіанти шукайте в нашій перевіреній добірці із шести рецептів приготування з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Вершковий соус для макаронів з вершків

Вершковий соус для макаронів з вершків – це дуже просте та неймовірно ніжне кулінарне рішення. Такий соус відрізняється особливою легкістю та приємним смаком. Крім того, продукт порадує швидким та простим кулінарним процесом. Беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Вершки – 200 мл. (15%)
  • Сир плавлений – 180 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 50 гр.
  • Олія – ​​1 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Приправа – за смаком
  • Базилік свіжий – 2 гілки
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати вершковий соус для макаронів? Підготуємо необхідні інгредієнти нашого списку.

Виливаємо потрібну кількість вершків у каструлю або сотейник. Прогріваємо на невеликому вогні.

У вершки викладаємо шматочки плавленого сиру і вливаємо олію. Перемішуємо.

Прогріваємо заготівлю до розплавлення сиру. У процесі перемішуємо соус віночком.

Додаємо сюди сіль, спеції та дрібно тертий на тертці пармезан.

Готуємо ще близько однієї хвилини, продовжуючи збивати віночком до однорідності.

Вершковий соус для макаронів з вершків готовий, прикрашаємо базиліком і використовуємо за призначенням!