Соковита буженина з свинини в мультиварці
чи Знаєте ви, що мультиварку можна використовувати не тільки для приготування каш, супів та консервації? Сьогодні мова піде про самої ніжної буженини з свинини у вашому житті. При готуванні в чаші чудо – печі, страва виходить максимально соковитим, адже весь випливає жир не випаровується, а вбирається в м’якоть.
Час готування – 3 ч. 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Свинина – 1 кг
- Коріандр – 1 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Куркума – 1 ч. л.
- Паприка – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – ½ ч. л.
- Гірчиця в зернах – 1 ч. л.
- Часник гранульований – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом змішуємо всі сухі приправи з сіллю в глибокій піалі.
Крок 2. Отриманої ароматною сумішшю старанно натираємо свинину і прибираємо на 2 години в холодильну камеру.
Крок 3. Просочене м’ясо кладемо в рукав для запікання, запечатуємо з двох сторін, а на поверхні робимо кілька проколів за допомогою зубочистки. Поміщаємо свинину в чашу мультиварки і готуємо одну годину на програмі «Випічка».
Крок 4. За 15 хвилин до закінчення режиму, обережно розрізаємо пакет і перевертаємо буженину на інший бік, щоб вона була рум’яною з усіх боків.
Крок 5. Виймаємо м’ясо з чаші і перекладаємо на плоске блюдо, залишаємо остигати при кімнатній температурі.
Крок 6. Готову буженину подаємо до столу з чорним хлібом або з вашим улюбленим гарніром. Приємного апетиту!