Дуже смачна червона риба в сметані в духовці
Запекти червону рибу можна різними способами. Наприклад, у сметані філе стає більш м’яким і набуває приємний вершковий аромат. Крім того, блюдо відмінно поєднується з таким гарніром, як картопля або рис.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Риба червона – 1 шт.
- Сметана – 400 мл
- Цибуля – 1 шт.
- Сир твердий – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Тушку обробити, помийте і наріжте на порції. Змастіть рибу сіллю і спеціями.
2. Перекладіть рибу в миску, додайте сметану і перемішайте.
3. Деко застелити фольгою, розкладіть по ньому кільця цибулі.
4. На цибулю викладіть шматочки риби, посипте їх тертим сиром.
5. Запікайте рибу в духовці при 220 градусах півгодини. Готову рибу подавайте з картоплею або рисом.
Приємного апетиту!