Червона риба в духовці – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Дуже смачна червона риба в сметані в духовці

Запекти червону рибу можна різними способами. Наприклад, у сметані філе стає більш м’яким і набуває приємний вершковий аромат. Крім того, блюдо відмінно поєднується з таким гарніром, як картопля або рис.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Риба червона – 1 шт.
  • Сметана – 400 мл
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Тушку обробити, помийте і наріжте на порції. Змастіть рибу сіллю і спеціями.

2. Перекладіть рибу в миску, додайте сметану і перемішайте.

3. Деко застелити фольгою, розкладіть по ньому кільця цибулі.

4. На цибулю викладіть шматочки риби, посипте їх тертим сиром.

5. Запікайте рибу в духовці при 220 градусах півгодини. Готову рибу подавайте з картоплею або рисом.

Приємного апетиту!