Домашнє печиво в духовці – 10 швидких та смачних рецептів приготування з покроковими фото

Домашнє печиво на вершковому маслі

Домашнє печиво на вершковому маслі виходить неймовірно ніжним та приємним до смаку. Такі ласощі послужать чудовим приводом зібрати близьких за чашкою гарячого чаю. Для приготування печива використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 160 гр.
  • Олія вершкове – 125 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Екстракт ванільний – 0,5 ч.л.
  • Сіль – ч.л.
  • Шоколад – 70 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло ріжемо невеликим кубиком і залишаємо його на 30 хвилин для розм’якшення.

Крок 2. Розм’якшене масло збиваємо із цукром. Додаємо сюди яйце та ванільний екстракт, ретельно перемішуємо.

Крок 3. Просіюємо сюди борошно із сіллю. Швидко перемішуємо масу до однорідності.

Крок 4. Тісто тримаємо в холодильнику 1 годину, а потім тонко його розкочуємо. Вирізаємо невелике печиво.

Крок 5. Випікаємо заготовки за температури 170° 15 хвилин.

Крок 6. Далі частування обмазуємо розтопленим шоколадом.

Крок 7. Домашнє печиво на вершковому маслі готове. Можна куштувати!