Заварні млинці на кефірі з окропом – 7 покрокових рецептів тонких млинчиків з дірочками

Заварні млинці на кефірі з окропом – відмінне рішення для вашої родини. Готуйте рум’яне частування до сніданку або використовуйте для приготування закусок з апетитними начинками. Докладні рецепти для замішування млинцевого заварного тіста ви знайдете в нашій кулінарній добірці. Беріть на замітку!

Тонкі ажурні млинці на кефірі 0,5 літрів з окропом

Ніжні і тонкі домашні млинці можна приготувати на кефірі з окропом. Оцініть простий рецепт рум’яного і поживного продукту. Можна є просто так чи, доповнивши вершковим маслом.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Яйце куряче 2 шт.
  • Кефір ½ л.
  • Вода 200 мл (окріп)
  • Борошно 230 гр.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Цукор-пісок 60 гр.
  • Сода харчова 1 ч. л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як спекти заварні млинці на кефірі з окропом? Яйця гарненько збиваємо з сіллю і цукром.
  2. Потім додаємо до суміші кефір, соду і борошно. Продовжуємо вимішувати, поки не зникнуть всі грудочки. Повинен вийти рідкий і гладкий продукт.
  3. Кип’ятимо воду, вливаємо її в тісто і відразу ж починаємо збивати. Найзручніше використовувати віночок.
  4. Смажимо млинці на розігрітій з маслом сковороді. На кожну сторону витрачаємо не більше однієї хвилини. Цього вистачить, щоб отримати рум’яний і хрусткий продукт.
  5. Готові млинці викладаємо на тарілку і пригощаємо або рідних.